folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat Ve Doguhan

Tahribat Ve Doguhan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ya beyler doğuhan asıl mesele ama arada banlarda var mesela volanın olayında o adamın bu foruma kattıklarını başka yerde yapsa başka konumdaydı criminal abimi tanırım sayarım ama bize tek bir sebep göstersin volada gitmeden önce öle yazdı ama ortada sebep yok sonaada keyfe banlamıoz demesin kimse
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tariqatta demokrasi yoktur...Oy birligi ile ban gibi seyler tariqatta olmaz...Eski koye yeni adet getirmeyin.Biz gelenekciyiz :)..oyle muhafazakarlik falan olmas burda:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    computerwolf hoca sende bize destek ver (gerçi veriyorsun ama)

Soru:Beni niye banladılar?
    Cevap:
    A-) Eğer forumlarda aşırı küfür/abartılı hareketler yapdıysan, Üyelerin 50 tanesine küfürü basıp sorada ben yapmadım dediysen. Müritlerin %50 si sana gıcıksa(Bkn:BuBi) banlanmış olabilirsin.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dai cava kasiom :) msn de yokum :)...bi tariqata bakim dedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bide şu var suc işlediğnie inandıgınız kişiler ne kadar kötü de olursa olsun onunda savunma yapma hakkıdır.Demokrasi ve hukuk böle işler.doguhan kardeşimizede söz vermek gerekir ancak ondan bir cevap şu anada kadar duymadım.:SS
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    Kimseye forumda sataşmak veya sidik yarıştırmaktan haz etmedim ama doğukan yeri ayrı.

Kendimde köyün delisi olarak gördüğüm bu güzide arkadaşımızın, kanatimce annesinin doğukan'a hamileği sırasında fazla antibiyotik kullanmasında kaynaklanan, kişilik bozukluğu, karakter ve zeka gelişimi gibi sorunları olduğuna inanmaktayım.

Zira kendisi çocukken seyrettiği süpermen,örümcek adam gibi çizgi filmlerden ve ergenlik çağında seyrettiği MacGrayver peyniri ve A-Takımı gibi dizilerden etkilenerek herşeyi başarabileceğini sanan bir kahraman ve tahribat gibi elit bir noktaya getirmeye çalıştımız siteyi babasının sanmasından dolayı böyle bir yargıya varıyorum.

Hassasiyetle belitmem gerekir ki, sevgili arkadaşımız gereksiz yere konu açarak tht'in veritabanı limitlerini denerken aynı zamanda bize gitar,gnr, t-shirt gibi bilimum alakasız konularda öğütler verip ve çoğu arkadaşımızı yüksek kapasitesi ile ezerek, kendince masturbasyon yapmakta ve ego tatmin etmektedir.(gerçi GNR olayında eline vermekten zevk almıştım yalan söylemiyeyim)

Aynı zamanda hayatımın hatasını yaparak bu arkadaşımızın web sitesini ziyaret etme hatasında bulundum.Bu karnım açıyana kadar gülme krizine soksada arkadaşın kendini övdüğü satırları büyük bir eziklik altında okudum.

Hayatım boyunca kimseye kin duygusu beslemeyi beceremediğim halde bu arkadaşın bana saw3 filmi senaryosu yazma gibi muhteşem fikirlerime önayak olduğu için ayrıyeten tebrik ediyorum.

Ben bu arkadaşı göndermeyelim arkadaşlar, hepimizin ondan öğreneceği var, üstelik kendisinin Türkiye'ye sabun yapımında,ruj üretimi,ameliyat ipliği yapımı gibi birçok katkı sağlaması gerektiğine inanıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    mit hoca o zaman tüm banlananların savunlamaları alınmalıydı,neden yapılmadı,adamın bir hatasından direkt silindi.Burda çifte standart olmaması lazım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    baba alın örnek işte ertan dedi sizin kurallarınız burda bi tane sebep verin ya vola kime küfür etmiş kim ona gıcık olmuş haaa criminal banladıktan sona banı açıldı girdi baya hakadene söledi o ayrı ilk banı nedendi??? abi tht geleneklerini yitirio bence.... holynin bence adminlere ban olaylarına bi el atması lazım ne malum bu msjdan sona benide banlamıcakları sbep yok ama ban var böle olmazz doğuhanın yazdığı da hiç hoş deil ne demek koministler rusyaya sanki vola konu açtı ben koministim yaşasın kominizm diye alla alla
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gecenki tisortteki yazi olayinda hemso(cukurova) iyi bozmustu bizim tikkyi ...;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    cukurova kardeş dehşetsin sen ya.
    eziği hemen de tanıyon sen aşmıssın.
    helal olsun

.
Toplam Hit: 16839 Toplam Mesaj: 56