Tahribat Ve Doguhan
-
Bu konuda sonuna kadar arkandayım ertan.Doğuhanın konuLara verdiği cvp ve actığı konuLarda kendini bğenmişLik gördüm bende.Örneğin actığı bi konu vardıki işte eLine gitarı aLan şöyLede böyLede faLan die.İçimden acaba sen nasıLdın dedim ve bi an kızgınLığım arttı.Birde bir siteyi hackLemişti ordada abes bir basLık acmıs.AbiLeri onLara ders verdi gibi bişeydi sanırım.Evet Volatilenin oLayındada verdiği cvp yakısık aLır gibi değiLdi.Ne bu kendini beğenmişLik anLamadım.Bence adminLerin eLinde bir Liste varsa Doğuhanıda koymaLıLar.
-
pillibebek ve ertana katılıyorum
destekcinim ertan ! -
ne alakaya kürt türk hepimiz biriz her şakanın altında bi gerçek yatar bunu bilmeli ki ne olursa olsun genelleme yapıyor böle ayrımcı insanlar bulundu ortamı da böler
-
beni destekleyen-desteklemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben bir tbt müridi olarak istiyorum bu şekilde forumun daha iyi olacağına inanıyorum
-
Arkadaşlar olayı fazla kasmadan birlik olup karar verelim bakılsın icabına neyse!!!
-
bunca ınsanın bı bıldıgı varkı banlansın dıyo bence admınlerımızın bu konuyu dıkkate alır umarım
-
Bence Ertan hakli arkandayim ertan Kimse bu sitede ustun deil...Kimsede birbirin assagilayamz..
-
Soyle bir denklem kuralim.
Tikky=Doguhan
Yani doguhan bizim tariqatin tikky si.Bunu herkes bilir.
Bizim tariqat Tikkyleri sevmez .
O zaman dogal olarak Doguhan i kimse sevmez.
Sakamaka bir yana gotu havada bir arkadas...zaten bunu herkes bilir...o tikky i biz oyle kabul ettik.:)...Takmayin o konusur durur...tipik avrupa yakasi cocuklarindan iste :)... -
Valla arakdaşlar ben doguhan kardeşi tanımam etmem onunla bir munakasamızda olmadı ama sizlerin dediği gibiyse bilemiyorum.Karar adminlerin karara saygı duymak gerekir yarın öbürgün bizim basımızda gelebilir.Karar verici ben değilim
-
bencede harbiden adminler bu saatte bile bu kadar yorum oldu bu şahsiyetin aleyhine dikkate alınması gerekk biz müridler doğustan yikkyhunter ız :) tikkyler yasamasın burda (compü Msn niye kapalı a.q )
Toplam Hit: 16241 Toplam Mesaj: 56