Tahribat Ve Doguhan
-
Ertan :
Soru:Beni niye banladılar?
Cevap:
A-) Eğer forumlarda aşırı küfür/abartılı hareketler yapdıysan, Üyelerin 50 tanesine küfürü basıp sorada ben yapmadım dediysen. Müritlerin %50 si sana gıcıksa(Bkn:BuBi) banlanmış olabilirsin.
----------------------------------------------------------------------------
+10000000 (Bkn:Bubi) Gıcık Olayı %50 yi aşıyor valla adam kendini cok büyük bi insan sanıyorki coğu müridi eziyor zavallı kendini cok ezdiler zamanında :) -
cukurova günün yorumunu yptı daha lafa gerek varmı doğuhanı tanıdık şimdi ertana katılanlar konuşsun madem savunma hakkı vr ertanın dediği gibi dier silinenlerde konuşsın
-
ertan hoca haklısın benim sana karşı bir muhalefetim yokki.
önceden banlananlar direkt banlandı kimsenin savunmasını alınmadı haklısın orda çünkü bende banlanmıstım zart zor rica minnet açtılar saolsun sapduyulu modlar açtılar banı.
ama niye ben ilk yeni üye oldugumda bişiy bilmiyordum öle saçma sapan şeyler yazdım aadamlar bei haklı olarak banladılar.
şimdi doğguhan konusunda şunu sölemek istiyorum doguhan kardeş eğer öle herkesten üstün görüyorsa ona şunu demekten başka çarem yok.
HER BİLENDEN FAZLA BİR BİLEN VARDIR.EN ÇOK BİLEN ALLAHTIR.
EN ÇOK BEN BİLİYOM DİYEN VARRSA GELSİN. -
abi zaten her şeyi ben bilirim diyen adam dan bi box olmaz onlar hep aşşağılama duygusu içindedir bu gün bi tahribat müridi kardeşime yarın diğerine bana ....
ne yani sen gitarı anne karnında mı öğrendin
millete laf atıyon
ayıpdır kimse kimseye böle davranamaz sadece bi ezik yapar bunu
-
salla mit hocam,herşey belli değil mi,düzelir diye bekledim devam edince açtım konuyu,ne yapayım yaa,dayanadık a.q.
Birde cukurova hocam ile msnde doguhan ile ilgilikonuşmamıza bakın
cukurova says:
ibneye sğuk su döküp kırbaçlayacn
cukurova says:
lan bede bugun amma sadistleştim haaa
cukurova says:
nolduysa bana
doğukan diyince tepem atıyor
adamı göt etmekten bıktım
adam bıkmadı daha yaa
-
adamin tikky olmasi herseyi acikliyor..gerisi yalan...
-
compü++1111 pohahha bak işte bu yeterli demi tikky olması [( ac a.q msni kafa 1500 cem sen ben kopacaz yine :D )]
-
compü dai oglum msneyi açmadımı bilinki karanlıklar ardında film çeviriyor
-
compicim senin dediklerin eski thtde normal karşılanırdı ama sanki thtde darbe var herkes gidio tek tek en ufak zaafı affetmeyen adminler nerde antikky neden tikkyi banlamıo???
-
1 saat bile olmadı konu açılalı,40 msj 550 hit ve saat 2 ye geliyor.
Eğer adminler torpil yapackalarda birşey diyemem.Eğer volatile gibi biri banlanıyorsa bunun banlanması şart şart şart.Şuana kadar hiç bir yetkili muhattap olmadı bizle.Neden acaba??
Toplam Hit: 16840 Toplam Mesaj: 56