Tahribat Yol Haritası , İşletim Sistemi Ve Hack Oyunu Fikri
-
zumsuk bu zamana kadar tahribat icin bircok sey baslattin, yine birseyler yapmaya calisiyorsun.
Yöneticiler umarim bunlari es gecmiyordur.
Hack oyunu olabilir ama Linux konusuda hayal degil, ama tekerlegi yeniden icat etmege ne gerek var.
Onlarca Linux dagitimi var, icinde gerekli bütün programlari bulabiliyorsun zaten. Buna gerek yok.
Ha yok ben inadim, illa Linux gelistirecegim diyorsan, PardusSu anda tatil, milletin vakti olacak, ya tatilden sonra?
PHP veya ASP ile programlanmis bir hacker oyunu olabilir, fazla ucuk degil.
Zamaninda millet dergi cikaralim dedi, ama insanlarin vakti yok. -
tatil de herkes ayni zamanda gitmiyor heralde.biseyler yapalim degisik seyler ortaya cikaralim.bende elimden geldigince yardimci olurum hedef kitleyi toplayalim .
-
iyi olur aslında
zumzukun bi tür sosyal(tbtsel) örtüglenmesini seviyom :D
oyun mantıklıda, bi TahriOS a gerek yok gibi pardusu bikaç editleyp yapsanız :D
(cok güzel oldu TahriOS :)
-
bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım, aynı zamanda bişlerde öğrenmeyi isterim :)
-
şu hack oyunu browser tabanlı olacaksa, asp , mysql, seo bilgim var. elimden geldiğince buradayım.
-
linux linux dediğin nedirki gülüm ben senin için php yi göze almışım
-
win tabanlı dillerde bende yardımcı olabilirim.
-
güzel olurdu bizlerde üç beş bişe örenirdik
-
benim aklıma bir de web browser gelmişti.. TBT Browser dedim kafamda, tahribata girerken kolaylık sağlıyacak buttonlar vs menüler olur, hoş birşey olabilir bi düşünün (:
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
benim aklıma bir de web browser gelmişti.. TBT Browser dedim kafamda, tahribata girerken kolaylık sağlıyacak buttonlar vs menüler olur, hoş birşey olabilir bi düşünün (:
-----------------------------ne yalan söyliyim öyle bişi benımde aklıma da var :)
adı şey de ola bilir Tahribro :D