Tahribat Yol Haritası , İşletim Sistemi Ve Hack Oyunu Fikri
-
beni de yaz listeye de hiç linux kullanmak kısmet olmadı cok istedim ama evde kız kardeşlerim var onlar için travma olur sonuçta devrim bu :P
80gb hdd var yanına da kurmak istemedım
beni yaz listeye sosyal işlerdi, reklam yapma, para toplama, fikir beyan etme, eleştirme gibi konulara bakarım :Ç
-
0yun konusunda benden daha iyi olan var mı ?
:)
Oyun konusunda her türlü yardım vsvs edilir.. -
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------beni de yaz listeye de hiç linux kullanmak kısmet olmadı cok istedim ama evde kız kardeşlerim var onlar için travma olur sonuçta devrim bu :P
beni yaz listeye sosyal işlerdi, reklam yapma, para toplama, fikir beyan etme, eleştirme gibi konulara bakarım :Ç
-----------------------------hocam o zaman sana hemen bi pardus kurduruyoruz :) bi kısmısına kurarsın biraz onda öğrenirsin..İstersen sorna geliştirmede yardım edersin istersen kullanımda.Zaten kullanıp kötü yanlarını bildircek adam lazım bize.Yada nasıl olmasını istediğini.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------beni de yaz listeye de hiç linux kullanmak kısmet olmadı cok istedim ama evde kız kardeşlerim var onlar için travma olur sonuçta devrim bu :P
-----------------------------hocam o zaman sana hemen bi pardus kurduruyoruz :) bi kısmısına kurarsın biraz onda öğrenirsin..İstersen sorna geliştirmede yardım edersin istersen kullanımda.Zaten kullanıp kötü yanlarını bildircek adam lazım bize.Yada nasıl olmasını istediğini.
-----------------------------hocam biliyosun hdd 80 :)
ne kadar yer kaplıyo + windowsa çakışma olmuyo dimi? ( vista home pre sp1 )
windowsdakı şeyleri görcek mı arıca exe leri açamıyoz mu mesela firefoxu tekrar mı yüklicem ?
bide sandman katılmasa bile ruhani lider/onursal başkan olarak başımızda dursun :)
-
5-6 gb yer kaplar, hatta git ubuntu 8.04 kur içinde "wubi" var direk windowsun içine gömersin, firefox zaten öntanımlı olarak geliyo, exe'lerin çoğu "wine" ile çalışıyo
-
hocalar ben de her türlü yardım edebilirim
yani teknik anlamda mutlaka si.z benden iyisini yapabilirsiniz ama fikir konusunda mutlaka yardımcı olurum
örneğin hack oyununda grafiklerde ve oyunun gidişatında yardımcı olabilirim
fikirlerimi ben beğenmem ama herkes beğenir :P
-
tamamdır yeterki gönüllü olsun windowstan kopmamışsanız, programlamaya el sürmemişseniz bile gönüllü olduktan sonra hallederiz.
Şu anki işletim sistminde ne gibi sorunları sevmiyorsunuz nasıl olsa daha iyi falan.Yeterki projeye gelecek en az 10 adam olsun başlatalım :)..
Hele şükür bir projem tutacak gibi gözüküyor arkadas...
-
zumzuk durmak yok yola devam :Ç
bide linux u editleme işini nasıl yapılcak?
pardustan mı editlencek yoksa başka bişiden mı ?
bide alın size linux distro timeline
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/LinuxDistroTimeline.png
-
abicim bunlar çok güzl projelerde 3 ay sonra acaba herkes aynı istekle devam edecek mi? yani bi laf vardır ya türk gibi başla ingiliz gibi bitir diye. 3ay sonra belki kimse hatırlamayacak bu konuyu. o yüzden bi yaptırımı olmalı yani adını yazdıran adam iki eli kanda olsa bile bu işi yapması gerektiğini hissetmeli. bu nasıl olur onu bilemiyorum tabi.
-
hM bunu yazdı:
-----------------------------
abicim bunlar çok güzl projelerde 3 ay sonra acaba herkes aynı istekle devam edecek mi? yani bi laf vardır ya türk gibi başla ingiliz gibi bitir diye. 3ay sonra belki kimse hatırlamayacak bu konuyu. o yüzden bi yaptırımı olmalı yani adını yazdıran adam iki eli kanda olsa bile bu işi yapması gerektiğini hissetmeli. bu nasıl olur onu bilemiyorum tabi.
-----------------------------haklısın bu işe geyiğine girecek adamlarda var.Başta söyleyeyim cnr ilede konuşuyorduk.
Özellikle işletim sistemi projesinde aman içinde trojan koyalım bize çalışssın, şunu yapalım falan yok.Temiz bir işletim sistemi olacak.Yeniler için çok kolay olacak.Windows kullanıcıları için çok çabuk anlaşılır olacak.
Ayrıca bu projeye katılacaklar kedni işletim sistemlerini kullanacak.İnanacak.Başta bir pardus, ubuntu gibi sağlam birşey olmaya bilir doğal.Belki 2 sene sonrada öyle birşey olmaya bilir fakat bir amacım var.
Bana çalışkan, azimli, bu işi isteyen 6-7 adam olsun programlamadan bi qbasic bilsinler tke linux deneyimleri içindeki istekleri olsun yeter.Yüzlerce kez linuxta program yazmış adam gelipte 3 hafta sonra ben yokum diyecekse hiç gelmesin.