Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
sapik warken sirtimiz yere gelmez telas yok:p:D
-
Arkadaşlar bundan sonra proxy kullanıcaz galiba millet olarak.Youtube,Lastfm,blogger vs Türkiye karanlıklar ülkesi aydınlık yüzyılında.Kapatan zihniyet belli kötünün yanında iyide yanıyor .Bakalım bilinçli toplum ne zaman oluşacak.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok hoja beni bağlamaz :S millete iyilikte yaramıor o sıcağın altında kendi sitem gibi benimseyip koşturuyorum bi emek sarfediorum yine suclu ben oluyorum...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------hoca sana dediğimiz sitenin iyiliğini düşünüyorsun ama koşturduğun kişiler yanlış. TBT Felsefesine ters kişilerden yardım dileniyor gibi bir durum oluşuyor bizim canımızı sıkan olay da o ama sana anlatamıyoruz ki.
-
sapik nickinini werseydn keske:D ayrca engelin bi sorun olcgni dusunmyrm ziyaretclr etklnr o kdr
-
ulaştırma bakanından şöyle bi açıklama bekleyebiliriz her ihtimale karşı ;
Ne işiniz var tahribatta :)
-
bende sorun yok sanırım ttnet bana yasak koymamıs cunku rahat bır sekılde gırıyorum...
-
ugurben bunu yazdı:
bende sorun yok sanırım ttnet bana yasak koymamıs cunku rahat bır sekılde gırıyorum...
-----------------------------hocam dns in değişiktir, www koymadan giriyorsundur.. ttnet kişiye özel yasaklama açma getirmez ki bu siteleri ttnet yasaklamıyor :) ulaştırma bakanlığı kapattırır :) ttnet sadece bir internet firmasıdır
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------hackworm bunu yazdı:
-----------------------------yok hoja beni bağlamaz :S millete iyilikte yaramıor o sıcağın altında kendi sitem gibi benimseyip koşturuyorum bi emek sarfediorum yine suclu ben oluyorum...
yöntemin yanlış bi kere öyle yalvarıyo gibi olmuş gidip camlarını indirseydin olurdu bak
-
Şeyhim sen çok yaşa!! :D
ben direk zaten www1.tahribat.com u denedim :D
ee yol bilen gençler de durmasın karşılığını versinler artık :)