Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
adalet hızlı olacak...
dürüst olacak....
ve merhametsiz olacak.
V For Vendetta By Guy Fawkes ;) -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Alper Hoca,Danıştay'ın bilgi bankasından,hukuk davasına bakmaya çalışıyorsun,danıştay idari davalardaki uyuşmazlıkları çözer..
Yargıtay'dan danıştaydan bakmaya çalışan arkadaşlar,boşa yorulmayın,o bilgi bankalarında,temyiz sürecindeki dava dosyalarının durumunu görebilirsiniz.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Alper Hoca,Danıştay'ın bilgi bankasından,hukuk davasına bakmaya çalışıyorsun,danıştay idari davalardaki uyuşmazlıkları çözer..
Yargıtay'dan danıştaydan bakmaya çalışan arkadaşlar,boşa yorulmayın,o bilgi bankalarında,temyiz sürecindeki dava dosyalarının durumunu görebilirsiniz.
-----------------------------hocam hiçbir yolu yokmu yani netten öğrenmenin?
-
www1.tahribat.com adresi ile de girebilirsiniz.
-
Bir el atmadıkları burası kalmışdı burayada el attılar hey yarabbim sen bu beyinsiz örümçek kafalı insanlardan bizi koru.
Bu arada sadeçe tahribat.com yazıp girebiliyorsunuz başına http koymayın.
-
Hojalar Müsterih Olun Bugün Adana Ak Parti İl Başkanlığına Gittim Çarşıda İşim Vardı Geri Dönüp Gittim , Sorunu İlettim Yanlış Anlaşılma Var , Bu Konuları Gündeme Getirenlerin Hepsi Siteden Atıldı , Kovuldu Dedim , Başkan Yardımcısı ve Aynı Zamanda Özel Kalem Müdürü Tamam Biz Bakanlığa Fax Çekeriz Dediler Bende Tamam Dedim... Burdan Ben Elimden Geldiğince Baskı Uyguluyorum Haberiniz Olsun. Yeterki Tahribat Açılsın...
Ankaradan Bi Kaç Tanıdığımda Var Yargıtayda Onlara Ulaşabilirsem Konuyu Aydınlatıp Devreye Sokacam... Elimden Geldiğinin Fazlasını Yapacam Emin Olun Rene , Holy ve Diğer Müridler... Sizlerde Baskı Uygulayın
-
Buradan yönetime sesleniyorum.
Tahribatın Google indexleri www ile başladığı için DNS değiştirmemiş olanlar siteye erişemeyecek . Google hitimiz sıfıra düşecek.
Bu nedenle Google Site Yöneticisi Araçları'na girip www. suz seçerseniz Google indexlerimiz direkt olarak tahribat.com'a olacak ve girildiğinde engel falan olmayacak.
Bunu lütfen yapalım yönetim , yoksa dışarıdan gelenler engellendi yazısıyla karşılaşacak.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam yanlış anlaşılma var diye biz bu akpye birşey diyemeyecez mi? Sebep neymiş bilsem ona göre konuşacam ama kafalarına göre fax çekip kapattırıp fax çekip açtırıyorlarsa nerede kaldı bizim özgürce söz edebilmemiz. tbt için birşeyler yapmaya çalışıyorsun seni anlıyorum ama akpden gelecek hayır Allah'tan gelsin boşver uğraşma onlarla.
-
Geye müyap gibi duruyor daha detaylı açıklama yapılacak haftaiçi
-
WAlla BuTürk Telekom Ne yediyse Tahribat'tan Bir türlü cıkaramıyo.