Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Banlandığım Zamanlarda Bi Arkla konustum Tahribat.Com 'u AKP 'i Eleştiriden Dolayı Kapatacaklarmıs. Elemanda İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı Teşkilatındanmış.
Gündeme Getirmişler İşte Milletvekilleri ,Başkanlar Sormuş Partimizle İlgili İnternet Üzerinden Şikayeti , Önerisi Olanlar ? Bi Elemanda Masaya Yatırmış Tahribat.Com 'u Hukuk Avukatları Akp nin Avukatları Siteyi İncelemeye Almışlar. Öyle Duydum. Bayağı Konuştuk
Bilginize...
-----------------------------Deme hocam :S:S %47 el atamaz bu siteye :) o yüzden pek fazla takmıyorum
-----------------------------o bannerın altında kökten devrimci hack grubu yazanken vardı...Geçti o devirler..Şimdi devlet ( yönetim ) sadece eski görüşte..ÜYeler karıştı..
edit:
tahribat eğer akp ye attığı laflardan dolayı kapandıysa
AVUKATLAR HAKİMLER; AKP YÖNETİMİ DİĞER DEMOKRASİ KARŞITLARI !!!
sizin ebenizi zikim ..Bunuda bi zahmet kayda alın . Adam amerikada filmde bush unkarısnı istiyorum diyor, ahmedi necat gidip ameirkada bush için laf söyler, ileri geri konuşur.Bush çıkar burası amerika özgür bir ülke fikirlerini söyleyebilir der.
Bizde ?? Avrupa birliyiymiş.Önce millette demokrasi, cumhuriyet bilinçlerini oluşturalım o yeter..
-----------------------------Hocam helal olsun .. söylenecek bişi bırakmamıssın daha .. ama daha reLax .. konuşsaydın ( ki icini dökmüşsün .. ) . senin Bu yorumu ben kendim yazmış gibi "" kabul ediyorum hocam"" .. Hakkaten icimi okumuşsun ..
-
:DD olayab aq
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Banlandığım Zamanlarda Bi Arkla konustum Tahribat.Com 'u AKP 'i Eleştiriden Dolayı Kapatacaklarmıs. Elemanda İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı Teşkilatındanmış.
Gündeme Getirmişler İşte Milletvekilleri ,Başkanlar Sormuş Partimizle İlgili İnternet Üzerinden Şikayeti , Önerisi Olanlar ? Bi Elemanda Masaya Yatırmış Tahribat.Com 'u Hukuk Avukatları Akp nin Avukatları Siteyi İncelemeye Almışlar. Öyle Duydum. Bayağı Konuştuk
Bilginize...
-----------------------------Deme hocam :S:S %47 el atamaz bu siteye :) o yüzden pek fazla takmıyorum
-----------------------------o bannerın altında kökten devrimci hack grubu yazanken vardı...Geçti o devirler..Şimdi devlet ( yönetim ) sadece eski görüşte..ÜYeler karıştı..
edit:
tahribat eğer akp ye attığı laflardan dolayı kapandıysa
AVUKATLAR HAKİMLER; AKP YÖNETİMİ DİĞER DEMOKRASİ KARŞITLARI !!!
sizin ebenizi zikim ..Bunuda bi zahmet kayda alın . Adam amerikada filmde bush unkarısnı istiyorum diyor, ahmedi necat gidip ameirkada bush için laf söyler, ileri geri konuşur.Bush çıkar burası amerika özgür bir ülke fikirlerini söyleyebilir der.
Bizde ?? Avrupa birliyiymiş.Önce millette demokrasi, cumhuriyet bilinçlerini oluşturalım o yeter..
Banane Olm Bana Ne Sölüon Git AKP'e Söle :D Akp'i Sanki ben çok seviom 8)
-
Bende dnsler otomatik ama siteye rahat giriş yapıyorum?
-
=D
-
Zaten çok yavaş açılan bir sitesi olan AKP'nin, DDOS'a bu kadar korkusuz yaklaşması bana şaşırtıcı geliyor.
-
Musket bunu yazdı:
Zaten çok yavaş açılan bir sitesi olan AKP'nin, DDOS'a bu kadar korkusuz yaklaşması bana şaşırtıcı geliyor.
-----------------------------=)
-
durmak yok, yazmaya, eleştirmeye devam...
-
bende bi sorun yok :S
zaten hiç bir siteye www. koymam ama siz diyince bide öyle denedim yine açıldı :S
Gerçi geçen engellendiğinde de bende ancak 1 hafta sonra engel gözüktü :)
-
Cebitte fazla dağıttık tahribat.com tshirtlerini de görünce şikayet ettiler demekki :D:D