Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
akpye söv diye bi site açıcam sonunda oalcağı o :D free site..
İsteyen varsa hemen bi ey kodlarız.Z.defteir mantığında alayı sövsün akpye.Güvenlik önemlerini aldık mı ohh mis gibi.Hiç bieşy olmaz.Free siteye atarız.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bende bi sorun yok :S
zaten hiç bir siteye www. koymam ama siz diyince bide öyle denedim yine açıldı :S
Gerçi geçen engellendiğinde de bende ancak 1 hafta sonra engel gözüktü :)
-----------------------------sabah bu konuyu gördüğümde bendede kapalı değildi yazdım konuyu sonra anasayfaya tıkladım küt gitti :D
-
Bende actırmazsam bu siteyi adam değilim :|
-
Bilgisi olan yokmu yau tam olarak neden kapandı
Açıklama isterük :/
-
Rene Üstadım kafası ezilecek varsa Lafınla teker teker taşla ... Hak ediyorlar ..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bende dnsler değişmiş olduğu için problem yaratmadı. Hocam bu arada ne bahane edipte kapatmışlar siteyi?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abi bu admalar bilgilendirme yollamıyor mu ?
Şu nedenlerden dolayı siteniz kapatılacak diye.Sende o nedenler neyse ona göre ayar çek.
Hayır akp karşıtlığı ise ifade özgürlüğü var.Hakaretleri sileriz olur biter.Habersiz site mi kapatılırmış
-
bu 2 oluyor. EVET ARKADAŞLAR. SİZDE GÖRÜYORSUNUZKİ 2. DEFA TAHRİBATA FAŞİZM SALDIRISI GÜCÜN HUKUKUYLA Kapanmaya maruz bırakılmıştır. Evet işte x lilerin ne mal olduğuna örneğidir. Ama bu halk bu ülkeyi yönetenlere ceza faturasını 2010 sonundaki seçimde kesmesini bilir.
YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MÜSLÜMANA.
YAZIKLAR OLSUN SİZE İNSAN DİYENLERE..
YAZIKLAR OLSUN GÖT KORKUSUNDAN KORKANLARA..
internette yüzlerce site mp3 albüm paylaşırken geldin tahribata mp3 diye kapattınız.
şimdi bu pkk açılımda SESİMİZ ÇIKTIĞI İÇİN siteyi kapatma kararını götünüzden element uydurarak mı çıkarttınız.
YAZIKLAR OLSUN. görün işte hukukun gücü değil. gücün hukukunu uygulayanları. -
Özgürlük ve Demokrasinin tek adresi.. AKPARTI
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------bu 2 oluyor. EVET ARKADAŞLAR. SİZDE GÖRÜYORSUNUZKİ 2. DEFA TAHRİBATA FAŞİZM SALDIRISI GÜCÜN HUKUKUYLA Kapanmaya maruz bırakılmıştır. Evet işte akp lilerin ne mal olduğuna örneğidir. Ama bu halk akpye ceza faturasını 2010 sonundaki seçimde kesmesini bilir.
YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ MÜSLÜMANA.
YAZIKLAR OLSUN SİZE İNSAN DİYENLERE..
YAZIKLAR OLSUN GÖT KORKUSUNDAN KORKANLARA..
internette yüzlerce site mp3 albüm paylaşırken geldin tahribata mp3 diye kapattınız.
şimdi bu pkk açılımda SESİMİZ ÇIKTIĞI İÇİN siteyi kapatma kararını götünüzden element uydurarak mı çıkarttınız.
YAZIKLAR OLSUN. görün işte hukukun gücü değil. gücün hukukunu uygulayanları.
-----------------------------Bu halk bi bokta bilmez.
Bıktım artık ya badem bıyıklı adamlar zengin olacak diye götümüzdeki dona bile vergi koydular.
Ülkesinden, halkından soğuttu bunlar insanı.