Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
bunların ecdadını...
-
bende opendns kullandığımdan göremedim konuyu okudum hala inanamıyorum.. iyi arkadaş insanlar düşünmesin tartışmasın bilinçlenmesin.. en ufak şikayette kapansın siteler.. her gördüğüm antin kuntin siteyi ihbar edecem an itibariyle madem can yanıyo herkesin canı yansın..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
bende opendns kullandığımdan göremedim konuyu okudum hala inanamıyorum.. iyi arkadaş insanlar düşünmesin tartışmasın bilinçlenmesin.. en ufak şikayette kapansın siteler.. her gördüğüm antin kuntin siteyi ihbar edecem an itibariyle madem can yanıyo herkesin canı yansın..
-----------------------------gerekçeyi bulamadıkki a.q
-
Bu 2 oluyor yeter artık!
-
Yurt dışında olmanın yararları :)
De şaka maka sebep ne amk yalama oldu kafasına esen kapatıyo :S
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------tarzan bunu yazdı:
-----------------------------hayır arkadaş anlamıyorum yorumlarda baktım istanbul bilmem ne teşkilatı falan diyo mesela bu sitede açık açık kimseye taciz yada eleştiri yok ki. kişisel düşünceyle ilgili tartışmalar var bizim okuyup anladığımız şeylerle bunların okuyup anladıkları şeyler farklı mı? bakalım çıkar kokusu.. bazen keşke hukuk okusaydım diyorum..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hayır arkadaş anlamıyorum yorumlarda baktım istanbul bilmem ne teşkilatı falan diyo mesela bu sitede açık açık kimseye taciz yada eleştiri yok ki. kişisel düşünceyle ilgili tartışmalar var bizim okuyup anladığımız şeylerle bunların okuyup anladıkları şeyler farklı mı? bakalım çıkar kokusu.. bazen keşke hukuk okusaydım diyorum..
-----------------------------hukukcular var zatende açtırmak kapatmak kadar kolay olmuyor
-
bizim hükümet mafya oldu çıktı aq
rus mafyası halt etmiş artık türkiye mafyası var
site sahiplerine bişi sölemeden direk site kapıtılıyor internet özgürlüğümüzü elimizden almaya çalışıyorlar...
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------bizim hükümet mafya oldu çıktı aq
rus mafyası halt etmiş artık türkiye mafyası var
site sahiplerine bişi sölemeden direk site kapıtılıyor internet özgürlüğümüzü elimizden almaya çalışıyorlar...
-----------------------------içerik hakkında uyarı vermesi lazım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Site Alperin evrim teorisini tiiye alması nedeniyle kapandı :P:P:P dedim sana karşında 150 yıllık teori var tiiiye alırsan böyle olur :D:D:P