folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.

Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    bunların ecdadını...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    bende opendns kullandığımdan göremedim konuyu okudum hala inanamıyorum.. iyi arkadaş insanlar düşünmesin tartışmasın bilinçlenmesin.. en ufak şikayette kapansın siteler.. her gördüğüm antin kuntin siteyi ihbar edecem an itibariyle madem can yanıyo herkesin canı yansın..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende opendns kullandığımdan göremedim konuyu okudum hala inanamıyorum.. iyi arkadaş insanlar düşünmesin tartışmasın bilinçlenmesin.. en ufak şikayette kapansın siteler.. her gördüğüm antin kuntin siteyi ihbar edecem an itibariyle madem can yanıyo herkesin canı yansın..

gerekçeyi bulamadıkki a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    Bu 2 oluyor yeter artık!

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yurt dışında olmanın yararları :)

De şaka maka sebep ne amk yalama oldu kafasına esen kapatıyo :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

hayır arkadaş anlamıyorum yorumlarda baktım istanbul bilmem ne teşkilatı falan diyo mesela bu sitede açık açık kimseye taciz yada eleştiri yok ki. kişisel düşünceyle ilgili tartışmalar var bizim okuyup anladığımız şeylerle bunların okuyup anladıkları şeyler farklı mı? bakalım çıkar kokusu.. bazen keşke hukuk okusaydım diyorum..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

hayır arkadaş anlamıyorum yorumlarda baktım istanbul bilmem ne teşkilatı falan diyo mesela bu sitede açık açık kimseye taciz yada eleştiri yok ki. kişisel düşünceyle ilgili tartışmalar var bizim okuyup anladığımız şeylerle bunların okuyup anladıkları şeyler farklı mı? bakalım çıkar kokusu.. bazen keşke hukuk okusaydım diyorum..

hukukcular var zatende açtırmak kapatmak kadar kolay olmuyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

bizim hükümet mafya oldu çıktı aq

rus mafyası halt etmiş artık türkiye mafyası var 

site sahiplerine bişi sölemeden direk site kapıtılıyor internet özgürlüğümüzü elimizden almaya çalışıyorlar...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

can498 bunu yazdı:

bizim hükümet mafya oldu çıktı aq

rus mafyası halt etmiş artık türkiye mafyası var 

site sahiplerine bişi sölemeden direk site kapıtılıyor internet özgürlüğümüzü elimizden almaya çalışıyorlar...

içerik hakkında uyarı vermesi lazım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

Site Alperin evrim teorisini tiiye alması nedeniyle kapandı :P:P:P dedim sana karşında 150 yıllık teori var tiiiye alırsan böyle olur :D:D:P

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 24208 Toplam Mesaj: 118