Tahribat.Com Photoshopmagazin Dergisinde(Bu Ay)
-
Arkadaşlar ben photoshopmagazin dergisinde siteinceleme bölümünü yazmaktayım.Ve gerekli izinleri tahribat.com yöneticilerinden (holyone) aldım ve bu ay ilk olarak tahribat.com'u tanıtmaya karar verdim.Bu ay bütün bayilerde dergiyi bulabilirsiniz.Hayırlı olsun bakalım.
-
oo eyw. hoca hemen alalım :)
-
şimdi tahribat dergisimi çıkıyo anlamaıdm ben..
-
Hayır tahribat.com photoshopmagazin dergisinde şahsım tarafımdan en başta tanıtılacak.
-
hacı pc net den başka dergi gelmiyo buraya :))
neyse tarayıcısı olan varsa yazıyı scaner dan tanatsın:P
-
Siteyede ekliyecez linkini atarım bu ayın alamayanlar için.
-
benden de bahset :P
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
benden de bahset :P
-----------------------------sana gelene kadar daha ben varım yerini bil bakem :)
-
Arkadaşlar teker teker herşeyi belirtmek isterdim ama 2 sayfaya 10 tane site sığıracağım bu yüzden biraz yüzeysel olacak eğer 2 sayfaya tek tahribatı koysaydım merak etmeyin inciğini cinciğini anlatırdım ama 9,10 satır bişi yazmak zorundayım.
-
ohye memet süper :D bol bol bahset buluşmalardan falan eger takıldıgın bi yer olursa gel msnde biz yardımcı oluruz :D
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar teker teker herşeyi belirtmek isterdim ama 2 sayfaya 10 tane site sığıracağım bu yüzden biraz yüzeysel olacak eğer 2 sayfaya tek tahribatı koysaydım merak etmeyin inciğini cinciğini anlatırdım ama 9,10 satır bişi yazmak zorundayım.
-----------------------------hacı www.hepsibeles.net den de bahset :)
Toplam Hit: 14609 Toplam Mesaj: 101