Tahribat.Com Photoshopmagazin Dergisinde(Bu Ay)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------dergi 7.50 ayrıca cebitte bulunursam kesinlikle alıcam bizim arkiler zaten aranızda bulunur ben hebrleşirim onlarla.Ayrıca dediğim gibi yüzeysel olarak bahsedice yani şöyle.
Harika bir Türk site ile birlikteyiz.Şimdiye kadar birçok site gördüm ve dolaştım.Ama aralarında ilk defa gerçek bir potansiyeli yakalamış böylesine bir site görüyorum.www.tahribat.com her ne kadar tasarım açısından sade bir görünüme sahip olsa da içeriği ile gerçekten görülmeye değer bir platform.Günümüz gençlerinin birçok zaman ayırdığı bu harika platform yaklaşık 20.000 üye ile istatistik olarak birçok ünlü sitenin önünde yer alıyor.Ayrıca paylaşım alanı olarak şu anda önüne geçebilecek bir yer daha tanımıyorum.Genellikle program paylaşım sitesi olarak boy gösterse de her konuda çekinmeden paylaşım yapabiliyorsunuz.Sayfayı açtığınızda karşınıza aktif forum konuları geliyor.Üst kısımda ise günlük haberler yer alıyor ve bu haberleri kullanıcılar ekleyebiliyor.Böylece gençlerin günümüz olayları karşısındaki tutumunu da bu siteden takip edebiliyorsunuz. Site yöneticileri ise kendilerine özel programları site içersinde paylaşmaktan kaçınmıyor. Beklentilerinizi ve isteklerinizi tam olarak karşılayabilecek olan bu site bir türk harikası.
-----------------------------
Türk bili$im platformu devi olan tbt
Üst düzey kullanıcıların bol bulunduğu
böyle açıklamalarda yazabilirsen iyi olur :) -
Siz yazın düşüncelerinizi ortaya m*nyak bi metin çıkaralım.
-
hoca en iyisi herkesin kişisel sitelerini yaz o 10 satıra (:
-
Tahribat.Com şu anda 32 519 satır asp kodu ile çalışmakta
sadece asplerdir, css, js, html ler harictir die ilave ediver. tamamı el yapımı.
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat.Com şu anda 32 519 satır asp kodu ile çalışmakta
sadece asplerdir, css, js, html ler harictir die ilave ediver. tamamı el yapımı.
-----------------------------evet bundan da bahsetmeyi unutma :)
bu arada oha ak herkez demiş " beni de yaz beni de yaz " :)
beni sakın yazma ha cebit e al yeter :)
-
güzel bişe olcak bu dergi işi atratın ekleyin siteye de bakak bi
-
hocam full oyun lazımsada www.rapidoyun.net yardımlarına koşsun :D
-
Ben 2 sene önce bi Pc World ve ya Pc Net dergilerinden birini okurken kredi kartı hırsızlığı ile ilgili bir bilgi vardı.
Orda tahribat.com'um ismi geçiyodu çok iyi hatırlıyorum. Holy'nin algoritmasından söz etmiştiler.
Vay be...
-
hadi hayrılısı dotları unutma selamlar
-
benide yaz :p