Tahribat.Com Photoshopmagazin Dergisinde(Bu Ay)
-
trasure dan bashet la:D
-
lem esconda alıcan mı arkadan :)
bu arada cebit e normal giriş kaç para ?
bide dergi kaç para ?
-
qüsell =) ne zmn çıkıo dergi hemen alak :F bide şeyi ekle "Site üyelerinden ExcaliburTBT sitenin istanbul tayfasını her hafta toplayarak :F sanaldada realdede güsel dostuklar edinmesinide saalıo" :F Die yazIver bi kenara ahayha :P
-
dergi 7.50 ayrıca cebitte bulunursam kesinlikle alıcam bizim arkiler zaten aranızda bulunur ben hebrleşirim onlarla.Ayrıca dediğim gibi yüzeysel olarak bahsedice yani şöyle.
Harika bir Türk site ile birlikteyiz.Şimdiye kadar birçok site gördüm ve dolaştım.Ama aralarında ilk defa gerçek bir potansiyeli yakalamış böylesine bir site görüyorum.www.tahribat.com her ne kadar tasarım açısından sade bir görünüme sahip olsa da içeriği ile gerçekten görülmeye değer bir platform.Günümüz gençlerinin birçok zaman ayırdığı bu harika platform yaklaşık 20.000 üye ile istatistik olarak birçok ünlü sitenin önünde yer alıyor.Ayrıca paylaşım alanı olarak şu anda önüne geçebilecek bir yer daha tanımıyorum.Genellikle program paylaşım sitesi olarak boy gösterse de her konuda çekinmeden paylaşım yapabiliyorsunuz.Sayfayı açtığınızda karşınıza aktif forum konuları geliyor.Üst kısımda ise günlük haberler yer alıyor ve bu haberleri kullanıcılar ekleyebiliyor.Böylece gençlerin günümüz olayları karşısındaki tutumunu da bu siteden takip edebiliyorsunuz. Site yöneticileri ise kendilerine özel programları site içersinde paylaşmaktan kaçınmıyor. Beklentilerinizi ve isteklerinizi tam olarak karşılayabilecek olan bu site bir türk harikası.
-
benden de bahset hojam
-
Beyler işteyim şuanda yaklaşık 40 dk sonra çıkacağım akşama konuşuruz.Ayrıca görüşlerinizide belirtin.Konuyu taze tutun.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------dergi 7.50 ayrıca cebitte bulunursam kesinlikle alıcam bizim arkiler zaten aranızda bulunur ben hebrleşirim onlarla.Ayrıca dediğim gibi yüzeysel olarak bahsedice yani şöyle.
Harika bir Türk site ile birlikteyiz.Şimdiye kadar birçok site gördüm ve dolaştım.Ama aralarında ilk defa gerçek bir potansiyeli yakalamış böylesine bir site görüyorum.www.tahribat.com her ne kadar tasarım açısından sade bir görünüme sahip olsa da içeriği ile gerçekten görülmeye değer bir platform.Günümüz gençlerinin birçok zaman ayırdığı bu harika platform yaklaşık 20.000 üye ile istatistik olarak birçok ünlü sitenin önünde yer alıyor.Ayrıca paylaşım alanı olarak şu anda önüne geçebilecek bir yer daha tanımıyorum.Genellikle program paylaşım sitesi olarak boy gösterse de her konuda çekinmeden paylaşım yapabiliyorsunuz.Sayfayı açtığınızda karşınıza aktif forum konuları geliyor.Üst kısımda ise günlük haberler yer alıyor ve bu haberleri kullanıcılar ekleyebiliyor.Böylece gençlerin günümüz olayları karşısındaki tutumunu da bu siteden takip edebiliyorsunuz. Site yöneticileri ise kendilerine özel programları site içersinde paylaşmaktan kaçınmıyor. Beklentilerinizi ve isteklerinizi tam olarak karşılayabilecek olan bu site bir türk harikası.
-----------------------------Bu mudur yani koskoca tahribat ı bufkadar mı anlattın pehh Sadece tasarımmış :) hazır portal değil ondandır elle kodlama tamamen eşi benzeri yok bu sitenin tahribatta dünyanın çeşitli yerlerdinden giren türkler buluşur burada tam bir kardeşlik ortamı vardır.
Tahribat a benim gibi insanlar var çünkü tahribat dışındaki kimse beni anlamıyor herkes benim konuşmalarımı deli bu da ne konuşuyor derken tahribatdaki benim gibi düşünenler beni anlıyor.
-
işte bunu seviyorum ..
-
Dj alper örnek vermiştim daha kapsamlı düşünmem için yardım edebilirsiniz.Birde bu kadar yazabiliorm 2 sayfaya 10 site tanıtıcam ama tbt en başta olacak.
-
dağalın uleynnnnnnnn !
Önce şeyhten başlayarak reneden devam sonra modlar sonra ben .... :D:D
gerisi möhem degel ... :D:P