Tahribat.Com Photoshopmagazin Dergisinde(Bu Ay)
-
murat abi ben arkadaslara ornen baabinda sey ettiydim :D butun suc petal ile renenin :|
-
yaktim cirani rene banliyayimda gor
edit : " Banlamaya Çalıştığınız Kişinin Accessi Sizden Büyük. Duymasın **k*r :)"
uleeeyynnn
-
o zaman sana karsi gelebilirim murat abi :D , heeyytt
-
Microsoft ve DTP'yi s.ken bir platform olduğu ...
:D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------peTaL bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
Hacilar su alintinin bokunu cikarmayin nan :D
alıntı yaparak aklımdan gecenlere tercuman olugunuzu belirtmek istedim istemsiz refleks tamamen lsıkdhfhjkfghjj
-----------------------------Aslında forumun ikinci mesajında ilk mesajı alıntı yap tuşuna tıklayanları banlayacak bi sistem düşünüodum ben zamanında :)
-----------------------------efendim rene :D
adminsiniz diye birsey demiyorum alintinin b.kunu cikartmayin, banlarim
-----------------------------nolur murat abi banlama yazık cocua :(
-
ah bi banlayabilsem petal :)
baksana kompu bile karsi gelebilirim diye cevap yazmaya basladi zamaninda kulagini cekmeyince boyle oluyor
-
valla mı ? İşte bu son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden.Harika ya hocam saol.Allah ne muradın varsa versin,Allah tuttuğunu altın etsinde aç kal da bişey yiyeme emi... :)
Şaka şaka...La oğlum tanıtalım şu Tahribat'ı la.Göklere çıkarılmaya değer bir site valla.Elin gavuru facebok mecabokunu tanıtıyor 1 milyar üyeye tavan vuruyor !
Tamam bizim istediğimiz o kdar boş adam değil ama yine de bir Türk sitesi Şıhımızın,Rene nin ,Compi hocamın,Antikky ,Deca hocamın yani hepimizin sitesi.
Valla inşallah la.Google dan daha süper bir kurumsal şirket olduğunu düşünsenize hocalar !
Yemyeşil ağaçların arasından süper bir otobandan altınızda süper bir araba gidiyorsunuz ve o ağaçların arkasında koskoacaman TAHRİBAT.COM şirketinin yazısını görüyorsunuz.Vay be :) kapıda sizi Tahribat'ın Tahri botları karşılıyor.Yani her şey düşünmekle başlar :) Öyle işte ...
-
Admınler ciddi konuda geyik yapmışlar (:
-
Adminde insan :D kendi kendimizi banlayamiyoruz ki :P
-
eyvallah sagol da pdf olarak yada screenleyip buraya da atarsan iyi olur. buralara oyle dergiler gelmiyor cunku.