Tahribat.Com Photoshopmagazin Dergisinde(Bu Ay)
-
Temmuz ayı için verdim yazıları hadi bakalım.Temmuz ayında bakarsınız selametle.Dergiyi heryerde bulabilirsiniz inanmazsanız.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacı pc net den başka dergi gelmiyo buraya :))
-----------------------------
Sen nerde yaşıyon yaratık :D
-
Beyler tahribat.com'u yazdım birinci sıraya ve şu anda pdf olarak çıkmış durumda haftaya alırsınız artık siteyede ekliyoruz ayrıca.
-
Esconda bunu yazdı:
Beyler tahribat.com'u yazdım birinci sıraya ve şu anda pdf olarak çıkmış durumda haftaya alırsınız artık siteyede ekliyoruz ayrıca.
ilgilendiğin için tarikat adına te$ekkurler.. :) -
Güzel bişi gibi olur diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı... Millet dergiyi alınca üye olmaya calışır ama üyelik kapalı senden kefillik isteyip durmasınlar sonra :D
-
Eyvallah inecleyelim bakalim.
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacı pc net den başka dergi gelmiyo buraya :))
Sen nerde yaşıyon yaratık :D
Manisanın en büyük köyünde :)
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------ohye memet süper :D bol bol bahset buluşmalardan falan eger takıldıgın bi yer olursa gel msnde biz yardımcı oluruz :D
bi dakika :S:S ohye memet nedir şimdi gerçekten merak ettim. maltepeye giderken sahilde filan hep ohye mehmet aşk tanrısı yazıyoduda. o senmisin yoksa :P :S -
bertanyus bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------ohye memet süper :D bol bol bahset buluşmalardan falan eger takıldıgın bi yer olursa gel msnde biz yardımcı oluruz :D
bi dakika :S:S ohye memet nedir şimdi gerçekten merak ettim. maltepeye giderken sahilde filan hep ohye mehmet aşk tanrısı yazıyoduda. o senmisin yoksa :P :S
(: bunu tarikatte bilmeyen bi sen varsın demekki :B -
bertanyus bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
bi dakika :S:S ohye memet nedir şimdi gerçekten merak ettim. maltepeye giderken sahilde filan hep ohye mehmet aşk tanrısı yazıyoduda. o senmisin yoksa :P :S
-----------------------------benden bahsediyorlar :P
Mehmet bir tabiat harikası ohh yea :D