Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
abi benimkiler geldi çok güzeller emeği geçen hherkeze sonsuz tşkler :) yarın kursta takılacagım :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
2.partide kaç tane tshirt satıldı rene abi?
-----------------------------abi elimde 34 adet civarı vardı, 45 adet satıldı, ama şu anda elime patlayan 15 civarı tshirt var...
9 tane 8 numara sipariş ettiler, heriflerle papaz oldum, herifler her tshirt için 2 tshirt parası aldılar, 20 ytlninde üstüne cıktı maliyetleri ama sadece 2 kişi aldı...
5 tane 7 numara elime patladı...
5-6 tanede 6 numara elime patladı...
içime kactı...
ama inat ettim satmayacam onları dursun evde...
su anda bekleyenlerin tshirtleri dikiliyor, carşamba yada perşembe günü dikişi tamamlanacak, cuma gününe kargoya veririm cumartesi ve/veya pazartesi ellerinde olur tahmin ediyorum...
herkeze teşekkürler, her bir tshirt için saatlerce uğraşıldı...
elinde patlıyanlardan s veya küçük boy warsa alabilirim kardeşimde istiyo
-
-----------------------------abi elimde 34 adet civarı vardı, 45 adet satıldı, ama şu anda elime patlayan 15 civarı tshirt var...
9 tane 8 numara sipariş ettiler, heriflerle papaz oldum, herifler her tshirt için 2 tshirt parası aldılar, 20 ytlninde üstüne cıktı maliyetleri ama sadece 2 kişi aldı...
içime kactı...
Şu anda bekleyenlerin tshirtleri dikiliyor, carşamba yada perşembe günü dikişi tamamlanacak, cuma gününe kargoya veririm cumartesi ve/veya pazartesi ellerinde olur tahmin ediyorum...
-----------------------------rene abi :| kalanları sat lütfen ya :| ben yetişemedim 2 partiye ? lütfen :(
-
içime kactı...
Şu anda bekleyenlerin tshirtleri dikiliyor, carşamba yada perşembe günü dikişi tamamlanacak, cuma gününe kargoya veririm cumartesi ve/veya pazartesi ellerinde olur tahmin ediyorum...
emeginize saglık hocam.çok güzel bir iş gerçekten. -
rene abi 1. partide tshirt alan arkadaşlardandı galba tam hatırlamıyorum paketin üstündeki nottan bahsediliodu bnm tshirtüm geldi ama üzerinde bi not yoktu :|
-
mng kargo yazan poşetin içine bak
yoksada yazanlar söliyim
ügretlerin zamannda yatırdıgnz için teşekür ederiz vs vs vs ...
tahribat .com tshırt fabrikasyon deyildir birinci snıf içliktir
30 derecede terçevirerek ykayp ütüleyiniz gibi şeyler
problem olrsa destekætahribat.com mail atn yazıyo
-
hmmmm tmm teşekkür ettim xD
-
bişi deyil canım
-
NoLdu
cıkmadimi
bizimKİler
istanbulda kış geldi yaw.)))