Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Rene Hocam Kargo Bana Tshirt Geldiğini mi Beyan Etti
Ben Verdiğim Adresten Eve Döneli 15 -20 Gun Oldu Bide Benim Arkadaş VAr Daha Eski Adreste Gelse Hemen Haber Eder Hem Ona Vermezler .Çünkü Kendi Adımı Yazdım Bi Kavuşsak Şu Tshirtlere .. Yardmını Bekliyrm
-----------------------------abicim tshirt panelinı bigilerini kaydet, sanada yollayalım o zaman....
-
hocam dün gittim kendi hesabıma 20 lira yatırdım, hesapta 1.6 ytl vardı. dedim eve geiyim eft yi evden yaparım. geldim evden deniyorum, yetersiz bakiye diyor. meğer 2 lira işlem ücreti varmış. nasıl yapalım, kafam karıştı. şimdi hesapta 21.6 ytl var.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dün gittim kendi hesabıma 20 lira yatırdım, hesapta 1.6 ytl vardı. dedim eve geiyim eft yi evden yaparım. geldim evden deniyorum, yetersiz bakiye diyor. meğer 2 lira işlem ücreti varmış. nasıl yapalım, kafam karıştı. şimdi hesapta 21.6 ytl var.
-----------------------------benimkinden 3 ytl kesti iş bankası 22 ytl yatırdım 3 ü masraf 19 ytl de reneye ulaşmıştır
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------2 milyonun hesabı olmaz hocam canın saolsun...
-
Game_Over bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------benimkinden 3 ytl kesti iş bankası 22 ytl yatırdım 3 ü masraf 19 ytl de reneye ulaşmıştır
-----------------------------hocam pm gelmiş olması lazım gördüm hesapta...
-
hay a.q
Bugün gerçeklesmesini istediğiniz işlemleri saat 16:15'e kadar yapabilirsiniz. Dilerseniz şu an hesabınızdan ileri tarihli EFT talimatı verebilirsiniz. İşleminiz belirttiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.
saat 16:15 ten sonra işlem yapamicaksak bu ne biçim internet bankacılığıdır yaw, bide türkiyenin en iyi internet bankacılığı seçilmiş yapıkredi sözde. bu arada inceliğin için teşekkür ederim rene hocam..
-
hocam ben bugün yatırdım parayı 1 adet sipariş.pm falan gelmedi ama neyse o degil sorum.dağıtım ne zaman olacak yani t-shirt ne zaman elimize geçer ?(biyerde yazıyorsa görmediysem kusura bakma.)
-
hocam yarın akşama doğru onaylarım paraların hepsini ilk partiyi cuma-cumartesi ve salı günü olmak üzere 3 parti şekilde cıkacak kargolar yola sanırım...
kargolya gelecğei için en geç 3 günde elinizde olur...
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------hay a.q
Bugün gerçeklesmesini istediğiniz işlemleri saat 16:15'e kadar yapabilirsiniz. Dilerseniz şu an hesabınızdan ileri tarihli EFT talimatı verebilirsiniz. İşleminiz belirttiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.
saat 16:15 ten sonra işlem yapamicaksak bu ne biçim internet bankacılığıdır yaw, bide türkiyenin en iyi internet bankacılığı seçilmiş yapıkredi sözde. bu arada inceliğin için teşekkür ederim rene hocam..
-----------------------------Baba Eft ile havale farklı şeyler oluyor. Birinde anında aktarılırken, diğeri sabah 9-10 ile öğlen 3-4 de yapılır genelde. Tüm bankalarda bu böyledir yani senin bankanın suçu yok. Alayı öyle! Aynı bankanın başka birimine yatırmak istersen gece 3 te bas anında transfer olur. Ama x bankasından y bankasina para aktaracaksan beklettiriyor işte. Herkese hayırlı alış verişler...
-
Ptt den havale etmek için bir tane fotoğraf vardı ti-şört panelinden giremiyorum birisi link koyabilirmi :)