folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!

Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    AciyaGulmek bunu yazdı:
    -----------------------------

Rene Hocam Kargo Bana Tshirt Geldiğini mi Beyan Etti

Ben Verdiğim Adresten Eve Döneli 15 -20 Gun Oldu Bide Benim Arkadaş VAr Daha Eski Adreste Gelse Hemen Haber Eder Hem Ona Vermezler .Çünkü Kendi Adımı Yazdım Bi Kavuşsak Şu Tshirtlere .. Yardmını Bekliyrm

abicim tshirt panelinı bigilerini kaydet, sanada yollayalım o zaman.... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    hocam dün gittim kendi hesabıma 20 lira yatırdım, hesapta 1.6 ytl vardı. dedim eve geiyim eft yi evden yaparım. geldim evden deniyorum, yetersiz bakiye diyor. meğer 2 lira işlem ücreti varmış. nasıl yapalım, kafam karıştı. şimdi hesapta 21.6 ytl var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    hocam dün gittim kendi hesabıma 20 lira yatırdım, hesapta 1.6 ytl vardı. dedim eve geiyim eft yi evden yaparım. geldim evden deniyorum, yetersiz bakiye diyor. meğer 2 lira işlem ücreti varmış. nasıl yapalım, kafam karıştı. şimdi hesapta 21.6 ytl var.

benimkinden 3 ytl kesti iş bankası 22 ytl yatırdım 3 ü masraf 19 ytl de reneye ulaşmıştır

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hotboy bunu yazdı:

2 milyonun hesabı olmaz hocam canın saolsun... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Game_Over bunu yazdı:

hotboy bunu yazdı:

benimkinden 3 ytl kesti iş bankası 22 ytl yatırdım 3 ü masraf 19 ytl de reneye ulaşmıştır

hocam pm gelmiş olması lazım gördüm hesapta... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

hay a.q

Bugün gerçeklesmesini istediğiniz işlemleri saat 16:15'e kadar yapabilirsiniz. Dilerseniz şu an hesabınızdan ileri tarihli EFT talimatı verebilirsiniz. İşleminiz belirttiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.

saat 16:15 ten sonra işlem yapamicaksak bu ne biçim internet bankacılığıdır yaw, bide türkiyenin en iyi internet bankacılığı seçilmiş yapıkredi sözde. bu arada inceliğin için teşekkür ederim rene hocam..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    hocam ben bugün yatırdım parayı 1 adet sipariş.pm falan gelmedi ama neyse o degil sorum.dağıtım ne zaman olacak yani t-shirt ne zaman elimize geçer ?(biyerde yazıyorsa görmediysem kusura bakma.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

hocam yarın akşama doğru onaylarım paraların hepsini ilk partiyi cuma-cumartesi ve salı günü olmak üzere 3 parti şekilde cıkacak kargolar yola sanırım...

kargolya gelecğei için en geç 3 günde elinizde olur... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:

hay a.q

Bugün gerçeklesmesini istediğiniz işlemleri saat 16:15'e kadar yapabilirsiniz. Dilerseniz şu an hesabınızdan ileri tarihli EFT talimatı verebilirsiniz. İşleminiz belirttiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.

saat 16:15 ten sonra işlem yapamicaksak bu ne biçim internet bankacılığıdır yaw, bide türkiyenin en iyi internet bankacılığı seçilmiş yapıkredi sözde. bu arada inceliğin için teşekkür ederim rene hocam..

Baba Eft ile havale farklı şeyler oluyor. Birinde anında aktarılırken, diğeri sabah 9-10 ile öğlen 3-4 de yapılır genelde. Tüm bankalarda bu böyledir yani senin bankanın suçu yok. Alayı öyle! Aynı bankanın başka birimine yatırmak istersen gece 3 te bas anında transfer olur. Ama x bankasından y bankasina para aktaracaksan beklettiriyor işte. Herkese hayırlı alış verişler...   

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Ptt den havale etmek için bir tane fotoğraf vardı ti-şört panelinden giremiyorum birisi link koyabilirmi :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 32442 Toplam Mesaj: 114