Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
--------------------------------------------------------
nickli muridlerin tshirtlerde hafta içi yollanacaktır... Teşekkürler...
---------------------------
bizim yüzümüz hangi gün gülecek sorması ayıp? haftaiçinin başı mı, sonu mu, ortası mı?
-----------------------------bu yıl :)
-
oleeeeyyyy bnmkide geldi herşey süper baskısı kumaşı saol rene abi saol tahribat.com xD
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
parasını ödemeyenler için 3.parti yapılacak dimi :|
-----------------------------?? :(:(
-
ve tişörtüm gelir, emeği geçen herkesten Allah razı olsun, gerçekten özenerek yapılmış bir iş, baştan savma deil. takdir ediyrum emeğinizi
-
ilk partiden herkesinki gelmiş
ben hariç :( yarını beklıyecez artık
-
Sonunda tshirtüm bugün itibariyle elime geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tshirt mükemmel.
-
bugun itibariyle elime ulaştı saolsun herkes.
-
2.partide kaç tane tshirt satıldı rene abi?
-
DePReS bunu yazdı:
2.partide kaç tane tshirt satıldı rene abi?
-----------------------------abi elimde 34 adet civarı vardı, 45 adet satıldı, ama şu anda elime patlayan 15 civarı tshirt var...
9 tane 8 numara sipariş ettiler, heriflerle papaz oldum, herifler her tshirt için 2 tshirt parası aldılar, 20 ytlninde üstüne cıktı maliyetleri ama sadece 2 kişi aldı...
5 tane 7 numara elime patladı...
5-6 tanede 6 numara elime patladı...
içime kactı...
ama inat ettim satmayacam onları dursun evde...
Şu anda bekleyenlerin tshirtleri dikiliyor, carşamba yada perşembe günü dikişi tamamlanacak, cuma gününe kargoya veririm cumartesi ve/veya pazartesi ellerinde olur tahmin ediyorum...
herkeze teşekkürler, her bir tshirt için saatlerce uğraşıldı...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------abi elimde 34 adet civarı vardı, 45 adet satıldı, ama şu anda elime patlayan 15 civarı tshirt var...
9 tane 8 numara sipariş ettiler, heriflerle papaz oldum, herifler her tshirt için 2 tshirt parası aldılar, 20 ytlninde üstüne cıktı maliyetleri ama sadece 2 kişi aldı...
5 tane 7 numara elime patladı...
5-6 tanede 6 numara elime patladı...
içime kactı...
ama inat ettim satmayacam onları dursun evde...
Şu anda bekleyenlerin tshirtleri dikiliyor, carşamba yada perşembe günü dikişi tamamlanacak, cuma gününe kargoya veririm cumartesi ve/veya pazartesi ellerinde olur tahmin ediyorum...
herkeze teşekkürler, her bir tshirt için saatlerce uğraşıldı...
yok abi bize bu tshirtleri giyme fırsatı sunduğun için biz teşekkür ederiz kumaşından baskısına kadar herşey çok kaliteli