Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
2----- HeadBangerin tshirti yanlış gitmiş idi,onun değişimide yapılacak---- peki abi benimkide bu 2.party ile beraber gelcek dimi ?
-----------------------------evet hocam
-
hocam pmde belirttiğim gibi yarın verebileceğim kargoya.
benimki de 2. parti ile gelecekse , ben 25 - 31'i arasında evde yokum hatta 1 eylülde gelirim belki nasıl olacak o iş , bekleyebilir mi toplu gönderim olduğunda indirim falan oluyorsa başka bir adres ayarlamaya çalışayım mı_?
-
başka bi adres ayarlasan cok daha süper olur hocam
-
İş bankası hesabım var ama internet bankacılığı kullanmıyorum. Bankamatik'den havale yaparken referans kodu bölümüne TBT ID'mi yazsam olmuyor mu?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
İş bankası hesabım var ama internet bankacılığı kullanmıyorum. Bankamatik'den havale yaparken referans kodu bölümüne TBT ID'mi yazsam olmuyor mu?
-----------------------------referansa gerek yokki hocam, ama yaz sen olur :)
-
renegadealien bunu yazdı:
başka bi adres ayarlasan cok daha süper olur hocam
-----------------------------peki :)
-
rene hocam msn de konusalım akşam anında hesaba İNTERNET bankacılıgından Eft :) 2 taNe alıcam 168 boyum var 68 kiloyum ama hangi tişortu alıcam bilmiyorum yardımcı olursun mujux :)
-
caves bunu yazdı:
rene hocam msn de konusalım akşam anında hesaba İNTERNET bankacılıgından Eft :) 2 taNe alıcam 168 boyum var 68 kiloyum ama hangi tişortu alıcam bilmiyorum yardımcı olursun mujux :)
-----------------------------hocam yardımcı olmaya gerek yok gelip benmi ölceyim boyunu :)
orada menüden gir boyunu ölç nası ölceceğin anlatılıyo, sonra menüden bakarak internet bankacılığını kullan sonra gene menüde anlatılıo bilgileri gir sonra bekle :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------hocam yardımcı olmaya gerek yok gelip benmi ölceyim boyunu :)
orada menüden gir boyunu ölç nası ölceceğin anlatılıyo, sonra menüden bakarak internet bankacılığını kullan sonra gene menüde anlatılıo bilgileri gir sonra bekle :)
-------------------------------------tamam :)
-
Hojam avrupa isi ne oldu , ilk partide bu konuyu ikinci partide dusunucem demistin :(