Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
Az önce posta çeki ile havale ettim. 4'ünden önce elime ulaşır mı?(ünive kayıta gitçem)
-
üyük ihtimal ilk partiye dahil olursan gelir yoksa bi 3-4 gün sonra gelir kargoyla yollayağım için en gec 48 saatte elde olacak zaten dağıtım başladığında...
-
arkinfes
fcksystem
prokto
cagilgurbuz
nickli kullanıcılar ödememişler ücretlerini...
onlar yarında öderlerse yollanabilir...
bu arada alım paneli kapandı...
onun haricinde bi aksilik cıkmaz ise cuma yada cumartesi ilk partiyi yollayacağım...
dağıtım 2 parti şeklinde mng yada yurtici kargo ile yapılacak ayrıntıları kargo pmi geldiğinizde öğrenebilirsiniz...
teşekkürler...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------arkinfes
fcksystem
prokto
cagilgurbuz
nickli kullanıcılar ödememişler ücretlerini...
onlar yarında öderlerse yollanabilir...
bu arada alım paneli kapandı...
onun haricinde bi aksilik cıkmaz ise cuma yada cumartesi ilk partiyi yollayacağım...
dağıtım 2 parti şeklinde mng yada yurtici kargo ile yapılacak ayrıntıları kargo pmi geldiğinizde öğrenebilirsiniz...
teşekkürler...
-----------------------------rene partileri neye göre ayırıyorsun (yakın-uzak) yani ben bitlisteyim de kaçıncı partiye dahilim
-
yurtiçini tercih ederseniz sevinirim. çok daha güzel hizmet veriyorlar diğer kargolara göre.
-
pazartesi yap olsun bitsin hocam ya |:
-
Nickli Muridlerin Tshirtleri 30 Ağustos cumartesi günü mng kargo aracılığı ile dağıtıma cıkacaktır... Zaten gerekli pmde yollandı
Username
nickli muridlerin tshirtlerde hafta içi yollanacaktır... Teşekkürler...
-
iyi bakalım mng kargoya güveniom kurye gibi yapmazlar yarın gelir herhalde benimkü
-
yarın öğlen verecem hocam pazartesi salı elinizde olur...
-
Ölçük piçme denemelerime göre üstüme tam olağı kanağatindeyim ama hade hayırlısı :)