folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat.Com Tshirtleri Hakkında / Eski Konu

Tahribat.Com Tshirtleri Hakkında / Eski Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca 40 kişiyiz şu anda...

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca 40 kişiyiz şu anda...
    abi benm nicki dei$ince bn de doldurcam da formu dayofdeath yazmasın istemiom senden de nick olayına hla cvp gelmedi nicki dei$meden arkasna CAGRI yazdırsak olr mu?

en cok nick dei$tiren mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca arkasında nick yazmıcak...

Değiştirelim nicki ama nickini değiştirdiğimizde db değişeceğinden oda değişir...

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    hah nick olmıcaksa ben ak$am ba$vuruorm ya$asn tahri tshirt :D

en cok nick dei$tiren mürid
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakkal
    fakkal's avatar
    Erkek
    Bende istiyorum rene hocam. Beni de ekleyin listeye... Bu arada sol kola nakış güzel olur.

şimdilik bu kadar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    arkadaslar cevrenizdekilerede aldırın :)Ben sahsen öle yapıyom arkadaslara alıyomusunuz deyp gösteriyom 100 devirecez inşallah :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    fakkal bunu yazdı:
    Bende istiyorum rene hocam. Beni de ekleyin listeye... Bu arada sol kola nakış güzel olur.
    Niz eklemicez hoca sen kendin ekliceksin kendini... ana sayfada solda menü var..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    nck de olsa tam super olacaktı ya :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GaradriL
    GaradriL's avatar
    Erkek
    "alacam ulan"ı tıkladık bi kere hadi hayırlısı. al(a)mazsak totoş degilde baska bişe olsak olmazmı yav :D

Fallen bloody tears cant wash the pain away...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    Vaybbeee T-Sihrt işinide hallettik tamamdır.Sokakta giyip göğsümü gere gere gezcem a.q. :)

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
Toplam Hit: 33535 Toplam Mesaj: 125