Tahribat.Com Tshirtleri Hakkında / Eski Konu
-
hocam son durum ne?
-
şimdi baktımda kargo şirketlerine en geç 2 gün içinde teslim oluormuş eğer ist. gönderilecekse 24 saatte daha önce hiç işim olmadı ondan merak ettim yaws
hüleyn daha 100 olamasdıkmı :S
-
Bende alacamda şu anda tam adresimi bilmiyom:D Aslında olmazsa kargoda kalsın ..
Abüler hangi kargo şirketi ile göndereceksiniz?
-
Son sayı ve kargo işini bi öğrensek?
-
lise büyük ihtimal yatılı olacak rene abi elini cabuk tutup posta hesabini yazabilirmisin ? cumartesi pazar evde olacam sadece hesap no belli olursa sevinirim yalniz special forces olursa sevinirim :D özel kuvvetler :D kolarada aytek manyak olur :D
-
evet rene hocam kaç olduk a.q hala 100 olamadıysak yazıklar olsun yani amk. ya hocam bide şu nick olayını halledseydik yoksa bizimkisi yatar gibi ve ya kendimiz nasıl yazdırabiliriz?
-
tamamdır sayıya ulaştık.. ortalama carşambba perşembe gibi gerekli bilgileri vereceğim...
-
OLeeyyyy 1 haftaya t-shirtleri giyicez desene :d
-
evet hocam sayıya ulaştığımıza artık şu nicki halledsek yaw olsun amk. nick ne olcak ve ya olmuyosa nerelerden yaptırabiliriz
-
Ya takma ad eklenirse ben almam zaten. Ayriyetten not düştüm alma listesine kendimi eklerken. Zaten takma ad olayı olursa. Seri bir şekilde bastıramazlar T-Shirtleri ...
Ayriyetten 178 boyum var umarım XL Yakışır. Evde L ve XXL iki T-Shirt üm var . İkiside aynı Boy :D.. Kesimlerinin cm lerini bilmek gerek aslında. Ama Xl oturur heralde..
Çarşamba E-Postalarınla görüşürüz Rene :D
Toplam Hit: 39110 Toplam Mesaj: 125