Tahribat.Com Upload Sistemi Yeniden Hizmetinizde / İstek Üzerine
-
Bazı Hatırlatmalar...
Gereksiz olarak gblarca dosyayı upload etmeyiniz, işe yaramayacağı düşünülen dosyalar silinebilir...
Bazı eziklerin upload ettiği salakca dosyalar servera yazdığımız program sayesinde her 60 saniyede bir kontrol edip silinmektedir. Kendinizi kasmayin :)
Dosyaları uygun klasorlere koymanız sistemin düzeni için güzel olacaktır, aksi taktirde uğraşmak istemediğim dosyayı silebilirim :)
-------------------------------------
My Computers / Bilgisayarım'daki adres cubuğundan
Ftp://tahribat.com yazarak dosya upload ve download edebilirsiniz...İnternet Explorer Adres Cubuğuna Ftp://tahribat.com yazarak dosya download edebilirsiniz ve dosyaları görebilirsiniz (Kredi Sistemi olduğundan önerilmez.)
Önerilen : http://www.tahribat.com/gonder.asp?id=274 adresinden FlashFxp programını indirin. Sağdaki yıldırım simgesine tıklayıp adres olarak tahribat.com yazarak Ftpye bağlanabilirsiniz...
---
Tariqat-ul Tahribat.Com Ftp Serverina Hosgeldiniz...
Bütün hizmetlerini müritlerinin yararina ve ücretsiz olarak veren tahribat.com, yogun istek üzerine ftp server hizmetini yeniden devreye sokmustur.
Paylasmak, link vermek, amacli ortak upload sistemimizde;
1 - 2.5 mb Krediniz bulunmaktadir.
2 - Krediniz bittikten sonra yaptiginiz her 1 mblik upload için 4 mb download yapabileceksiniz.
3 - Krediniz bittikten sonra sistem download yapmaniza izin vermez.
4 - Krediler her yeni baglantida sifirlanmaktadir.
5 - Su andaki toplam kapasite 30 gb olarak belirlenmistir, gerektigi taktirde arttirilacaktir.Bilgi ve Destek Icin Tahribat.Com Forumlarini kullanabilir yada destek@tahribat.com mail adresine mail atabilirsiniz.
Tariqat-ul Tahribat.Com
---
Fazla söze gerek yok sanırım :)
Kullanın :)
--------------------------------
Weeeeee Yepyeni Bir Hizmet Daha :P
Siz İsteyin Biz İndirelim :)
Programı, Videoyu, Dosyayı Bulamadınızmı?
Siz konuya yazın... biz indirip ftp ye koyalım...
E Oha Artık :|
Olmaz Demeyin :P
-
uploada başladım bileee
-
hoca rar şifresi soruyor ? :)
-
uploada başladım :D:D index.html aşskld
-
Hizmetin bokunu çıkardınız hocalar:. :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
Bu tip şeyleri yapanları üşenmeden tek tek iplerini tespit edip, sitedeki loglardan karşılaştırıp banlicam :)Accayip zevkli oluo :)
-
güzel uygulama kop kop mp3leri yüklemeye başladım bile :P
-
durmak yok yola devam :D:D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
Bu tip şeyleri yapanları üşenmeden tek tek iplerini tespit edip, sitedeki loglardan karşılaştırıp banlicam :)Accayip zevkli oluo :)
tespit etmeden banlama :P upload fln yaptıgım yok :D -
ajan yavaş yavaş ya benm arşivi açtım teker teker upload ediom sakin oln hemen bitsin :D
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------hoca rar şifresi soruyor ? :)
tahribat.com