Tahribat.Com Upload Sistemi Yeniden Hizmetinizde / İstek Üzerine
-
güzel bi olay :D bayadir isteniyodu zaten ..eline saglik ..rene..hocam ..iyi geceler
-
hizmetin bokunu çıkaranları sevıoruz :D
bi tanesin tahribat :))))))
-
cidden hizmetin boku çıktı elinize sağlık... :)
-
Saat 01:50 itibariyle upload manyağı oldum sabaha kadar devam resim - müzik - program
tahribat respect
-
harbi hizmetin bokunu cıkardınız ama kurban olurum böyle hizmete (:(:
allah basımızdan eksik etmesin tahribat ve tüm müridlerini :D
bende inceden upload we downloadlara baslim;)
-
Rene hajı yanlış anlama ama şuan 15 ila 20 gb arası upload yapıyorum umarım bi problem teşkil etmez (30 gb demişsin ya o bakımdan :) )
-
yeniden aktif olması güzel olmuş.Teşekkürler.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
Rene hajı yanlış anlama ama şuan 15 ila 20 gb arası upload yapıyorum umarım bi problem teşkil etmez (30 gb demişsin ya o bakımdan :) )
-----------------------------yok ebenin evi :D:D direk hddyi atıyon galiba :D:D
at at sevaptır :):):
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
uploada başladım :D:D index.html aşskld
Bu tip şeyleri yapanları üşenmeden tek tek iplerini tespit edip, sitedeki loglardan karşılaştırıp banlicam :)Accayip zevkli oluo :)
-----------------------------dediğin iyi oldu en iysi cookie falan temizleyip modemidee esetleyip öle atayım index'i :))
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------yok ebenin evi :D:D direk hddyi atıyon galiba :D:D
at at sevaptır :):):
-----------------------------Hajı HDD toplamda 350 küsür GB :) ben seçme program müzik görsel eğitim setlerini atıyorum :)
Keşke herkes işin bokunu ben gibi çıkarsa en azından müridlerin işine yarıycak uploadlar bunlar...P.S. : Görsel eğitim setleri e-book ların içinde olacak arkadaşlar başka uygun bi yer göremedim ben...