Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
Tahribat.Com Upload Sistemi Yeniden Hizmetinizde / İstek Üzerine
Tahribat.Com Upload Sistemi Yeniden Hizmetinizde / İstek Üzerine
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------
bende war hocam upload ediyim :) hemen :)
-----------------------------çok makbule geçti hocam saolasın indirdim :)
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------abi manyak hizmet, daha onceki gibi kapanmaz insallah salaklar yüzünden de,
simdi ben okuldan giriyom, e firewall var hayvanat hiç bi sekilde ftp meftp hikaye oluyor, ulan flash player bile yuklettirmiyo explorere kesinlikle program kurma yetkimiz bile yok zaten bilgisayarlarda, wireless var heryerde e ordanda girinde ftpye sadecde read only aksesmi vermişler ne etmişlerse kesinlikle upload etmiyo, e dogal olarak nahhh sana kredi lemarcim diyo ftp-ül taribat sadece bakabiliyom mal gibi, kedinin kasabın camından cigere baktiği gibi :)
altı çizili cümlenle beni akşam akşam yıktın :D:D:D:D:D:D
-
maganda bunu yazdı:
lemar bunu yazdı:
-----------------------------nahhh sana kredi lemarcim diyo ftp-ül taribat sadece bakabiliyom mal gibi, kedinin kasabın camından cigere baktiği gibi :)
---------------------------
altı çizili cümlenle beni akşam akşam yıktın :D:D:D:D:D:D
-----------------------------e ama öleee, hatta Özlem Tekin - Herkes Şanlı Doğmuyor...
niyeeeee? :D
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------KorteX bunu yazdı:
bende war hocam upload ediyim :) hemen :)
-----------------------------çok makbule geçti hocam saolasın indirdim :)
-----------------------------istek warsa upload ediyim :D sabahlayabilsem tüm arşivi upload ederim :D rica ederim hajım :)
-
GuzeL oLdu Walla Hemen Basladım Uploada.
Az Cekmeyin La İndirem.D
-
Attığımız dosyaların isimlerinini yazarken açıklayıcı davranırsak daha iyi olur.
-
lan muhbir nerden geldi :P muehuaueaehu koptum :D:D
-
YAW BEN Bİ SEY İNDİREMİYORUM NASIL İNDİRECEM İZİN VERMİYOR DOSYADA GÖNDERDİM AMA neden inmiyor
-
uz-i bunu yazdı:
YAW BEN Bİ SEY İNDİREMİYORUM NASIL İNDİRECEM İZİN VERMİYOR DOSYADA GÖNDERDİM AMA neden inmiyor
-----------------------------hocam kuralları okudun mu ?
1 - 2.5 mb Krediniz bulunmaktadir.
2 - Krediniz bittikten sonra yaptiginiz her 1 mblik upload için 4 mb download yapabileceksiniz.
3 - Krediniz bittikten sonra sistem download yapmaniza izin vermez.
4 - Krediler her yeni baglantida sifirlanmaktadir.
5 - Su andaki toplam kapasite 30 gb olarak belirlenmistir, gerektigi taktirde arttirilacaktir.BU sebeblerden dolayı indiremiyor olabilirsin.. :)
-
ben dosya yallladım ama kredim yükselmesi gerekmiyormu bide herkesin kaçkeredide oldugunu gösteren bir şey olsa mesala siteye girdiğimizde su kadar kredin vardiye bir yazı yazsa daha iyi olmazmı