Tahribat.Com Upload Sistemi Yeniden Hizmetinizde / İstek Üzerine
-
e-booklara kitap arşivimi atayım bari :D
edit : oyun bölümü açılabilir mi? elimizde olan oyunları paylaşırız..tabi en fazla 1 gb..coşup da 8-9 gb lik oyunları komasınlar :D
yarın coşturacam ortalığı amk :D cep programları ve full albümler atmayı düşünüyorum.mesela grup yorum olabilir.ya da edip akbayram veya yansımlar da olabilir. artık istek üzerine (:
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
Rene hajı yanlış anlama ama şuan 15 ila 20 gb arası upload yapıyorum umarım bi problem teşkil etmez (30 gb demişsin ya o bakımdan :) )
-----------------------------yok ebenin evi :D:D direk hddyi atıyon galiba :D:D
at at sevaptır :):):
-----------------------------Hajı HDD toplamda 350 küsür GB :) ben seçme program müzik görsel eğitim setlerini atıyorum :)
Keşke herkes işin bokunu ben gibi çıkarsa en azından müridlerin işine yarıycak uploadlar bunlar...P.S. : Görsel eğitim setleri e-book ların içinde olacak arkadaşlar başka uygun bi yer göremedim ben...
-----------------------------benimde egitim setlerim güzeldir bilen bilir arşivimi görmüş olanlar anlatsın bi sana :D:D
-
harbiden de on numara olmuş bu olay.
şimdiden
3 Fikret Kızılok , Candan Erçetin - Yalan, İzel - Ya sus salladım...
-
upload yapıyorum ama sistem beni tanıyacakmı rene geçen seneki oayda nickleri yazıyoduk sanki tam hatılamıyorum ama :p sonra sistem dl yapmaya izin vermesse vururum seni :D:D
-
ahuahaha lan video bölümü ne öle bee:D
-
çakıyom indexi bekleyin :D
-
asdlkfsdlşkjf Video klasörüne kaptan el atmı$ gibi :S
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
uploada başladım :D:D index.html aşskld
Bu tip şeyleri yapanları üşenmeden tek tek iplerini tespit edip, sitedeki loglardan karşılaştırıp banlicam :)Accayip zevkli oluo :)
-----------------------------rene hocam ben gırgırıma bi index.html attım banlamazsın demi :D
-
hizmet bok çukuruna döndü tahribat tam bir iyilik,aile,dostluk ve daha nicelerinin yuvası..
-
ben iş yerindeki pcden upload yapıp evden download nası yapıcam nasıl tanıcakki beni :P