Tahribatın Kapatılması İle İlgili Nette Bir Yazı
-
Ben diyordum zaten abd gibi büyük kazan bi kulağı burda bizi dinliyor diye :)) yakında Tv yede çıkarız :) ünlü oluruz:)
-
Demekki o arkadaş biraz gerizekalıymış :)
-
oldu ak millet artık msnde geyik de yapamıcak
-
hayır bi de ben bunu okuduktan sonra metin de ciddi ciddi arattım belki wardır da bizi de içeri alırlar diye şans işte yok anasını satiim.
-
arkadaslar gercekten var tahribat.com :S
-
haydaa :|
-
SAMET KARSANBAŞ isimli şahsıda internetten tanıdığını, şahısla geyik muhabbeti amaçlı msn görüşmeleri yaptığını,
Kendisinin her hangi bir akli hastalığının olmadığını, emailler de geçen "Ergenekon örgütü", "Veli Paşanın talimatı", "Ramazan Akyürek ve başbakanın öldürülmesi" konulan tamamen kendisinin hayal dünyası ile ürettiği şeyler olduğunu,
Kendisinin emailler de geçen tabanca alma-verme olayı ile alakalı olarak da çalıştığı şantiyenin şehir dışında olduğundan şantiyede kendi güvenliği için tabanca temin etmeye çalıştığın,
Kendisinin "Gaz tabancası olmasın, şöyle iyi bir tabanca olsun, bir koli mermi var" derken hayal mahsulü şeyler yazdığını, Kurtlar vadisini kendisine örnek almadığını, ancak güzel senaryo yazmayı becerdiği için çevresindeki arkadaşlannı öyle kandırdığını,
Şu anda kendisinin görüştüğü her hangi bir komutanın olmadığını, dosyadaki tüm telefon görüşmelerinin ve emaillerin kendisine ait olduğunu,
ERKUT ERSOY' u tanımadığını, şahısla her hangi bir irtibatının olmadığını,
VELİ KÜÇÜK' ü tanımadığını,
RAMAZAN AKYÜREK hakkında internet sitelerinde emniyetten atıldığı şeklinde yazılar gördüğü için şahıs ile alakalı bilgi toplayıp Ramazan AKYÜREK'e karşı eylem yapacakmış gibi kendisine bir rol verdiğini, ancak her hangi bir kimseden talimat almadığını,
"Hoca" denilen ve Prf. Doktor olarak bildiği, tahribat.com' da tanıdığı şahsın ne iş yaptığım bilmediğini,
Kendisinin emailler de görüştüğü ve VELİ PAŞA dediği kişinin, JİTEM ve
Ergenekon'un kurucusu VELİ KÜÇÜK olduğunu, ancak şahsı tanımadığını, Ergenekon
örgütünden de kimseyi tannmadığım, -
:| doktor bu ne ergenekonda ne işimiz varmış bizim hoca kim noluyoz...
-
eee ben .com olarak arattım hiç tahribat.com çıkmadı ya. bu hangisinde 1-400 arasındaki sayfalarda deilmi
-
Hoca noluyor yaw. Şaşırdım :|