Tahribatın Kapatılması İle İlgili Nette Bir Yazı
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm exca iddianameyi forumda veriyor, müyap siteyi kapatıyor, sonra exca karakola çağırılıyor, sonra iddanamede tbt'nin geçtiği ortaya çıkıyori, sonra yeşil tahribat hareketi başlıyor :P Paranoyak arkadaşları teoriler üretmeye davet ediyoruz :D
-----------------------------çok iyi biyere değindin
paranoyağım ben bu aralar zaten bi de tbtde böyle şeyler oluyo ouvv :A -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=15&folderid=70918
Son mesaj:
---------------------------
Antikky: Hükümetten büyük ben varım
ahaha; Kitliyorum.
(hacılar yeterinca tartışılmış millet birbirini şikayet etmeye başladı)
---------------------------Al sana komplo :-) Burada " Hükümetten büyük ben varım " mesajı vermiş RECEP BAŞKAN :P
-
konu kapanmadan hemen içeri girmek için anahtar keyler :
ogün samast, suikast, ergenekon, silah, tuzak, suikast, sibel kekilli, maradona
-
sanırım şu dakika itibarı ile dns kapatmasıyla karşı kaşıyayız 4.2.2.5 - 4.2.2.6 olarak ayalarladığım dns adresleriyle giremiyorum. host dosyasına müdahale etmem gerekiyo :D bu arada bu mesajıda vtunnelden yazıyorum. üstteki java linkler tek sıra halinge gerçekten iğrenç gözüküyo :P bu arada holy den renden haber alan varmı içeri almasınlar adamları :S
-
Ben opendns'den gayet rahat giriyorum şu an :|
-
oliWeR bunu yazdı:
sanırım şu dakika itibarı ile dns kapatmasıyla karşı kaşıyayız 4.2.2.5 - 4.2.2.6 olarak ayalarladığım dns adresleriyle giremiyorum. host dosyasına müdahale etmem gerekiyo :D bu arada bu mesajıda vtunnelden yazıyorum. üstteki java linkler tek sıra halinge gerçekten iğrenç gözüküyo :P bu arada holy den renden haber alan varmı içeri almasınlar adamları :S
-----------------------------(02:35) Burak ACAR - Aja: Samet (02:36) Sam@ - Fuck Müya: mahahuhahuauh (02:36) Sam@ - Fuck Müya: dur dur (02:36) Sam@ - Fuck Müya: ergenekonda geçiyo adımız (02:36) Sam@ - Fuck Müya: (02:36) Burak ACAR - Aja: silah lazım
Dedim :D sameti içeri almışlar benide almaya geliyorlardır kesin :D
-
Hoca kim profesör kim lan çıksın ortaya :|
-
alsınlar anam hepimizi içeri alsınlar bizde TAHRİBAT 1. MAPHUS BULUŞMASI düzenleriz içeride. oadkar çok tahribatçıyı alırlarsa aynı kğouşa bi iki tane tahribatçı düşer:p
-
Benim korkum ergenekondan içeri alınmak deil de benim trafik cezalarınıda davaya ekler de onuda tbt nın dosyasına ılıstırırlersen sen o zaman seyrek filmi walla bide devletı dolandırmaktan yargılanırız....
edit:Trafik cezalarımı en kısa sürede faiziyle ödüyecem sözzz wallaaa (site takiptedir zaten başım yanmasınnn...:) ) yetkililere saygılarla.......
-
Bahsi geçen sayfalar doğu perinçekle ilgili.Tbt nin adı geçmiyor.