Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim
-
askere gitmeden önce 130 askerden gelince 104 kiloydum ama askerden geldikten sonra kilo aldım. 118 e dayanınca artık dedim diyet yapmak lazım aslında tam diyette değil aç kalmayacağınızın teminatını veriyorum.
Bİr diyetim vardı 2 haftada 10 kilo onu 3-5 kişi dışında kimseye vermedim çünkü sağlık açısından zararı vardı biraz zorlayıcıydı :) bunu herkes uygulaya bilir
4. haftanın içindeyim 6 kilo verdim yani kilo verme düzenimiz normal
Dr mehmet öz ün tavsiyelerindende serpiştirdim özellikle biber ve tarçın olayları
o yeah başlayalım
kesinlikle uygulanacaklar:
* Şeker yok* çok tuz yok
* HAmur işi yok (ekmek makarna börek çörek v.s)
* Nişasta Yok (pirinç içeren herşey dahil)
* Kapuz yenecekse ince bir dilim yada üstüne tarçın serpiştirin tarçın şeker eminimini azaltır. (güezel oluyo :))
* Biraz yürüyün hareket edin nekadar çok spor yaparsanız vermeniz okadar hızlı olacaktır.
Sabahları:
Sabah kalkınca 2 Tane haşlanmış yumurta üstüne kırmızı biber serpin
1-2 saat sonra activa yiyin (diyette kabızlık baş göstere bilir onun için önlem :)
öğle yemeğine 1 saat kala eti form yiyin limonlusu güzel oluyo içinde 6 bisküvi çıkanlardan
öğle yemeğini bol salata ile kesinlikle ekmeksiz ve hamur işisiz yiyin
2-3 saat sonra bir eti form daha yuvarlayın
akşam yemeğini öğle yemeğine göre yemek porsiyonu biraz daha az
saat 7 ye kadar meyvenizi felan yiye bilirsiniz şartlar dahilinde
onun dışında sınır yok yani mesela pirinç pilavı yerine bulgur yiye bilirsiniz çatlayana kadar yiyin istiyorsanız kuru bakliyatta sınır yok :)salatalarda yağın bokunu çıkarmayın tuzunda
gündüz yemek öğünlerinde karnınız acıkınca sallayın formları :)
günde minimum 2-3 km yürüyün
1. haftadan fark edersiniz
salakça ilaçlar kullanmayın kilo vereceğinize kilo alırsınız denendi :)
aslında 100 den düşünce konu açacaktım dedim müridlerle birlikte gideyim hem motivasyon olur :) hadi beyler bayanlar yazın kilolarınızı uygulayın bakalım kim nekadar veriyo :)
bu ara öğünde eti form diyorumda mesela öğle yemeğini çok yedim eti form yemiyeceğim demiyeceksiniz toksanız bile yiyeceksiniz
Azdaha unutuyordum günde en az 2 bardak yeşil çay (buzlu değil) mümkün olduğu kadar spordan önce... yağ yakımını hızlandırır
bir süre sonra tam saati gelince karnınız acıkacak metabozmayı hızlandıracağız :)
-
Allah'a şükür şişman dilim, bu ne
-
eti form yiyemiyorum. Ekmeksiz su bile icmem. Oyle oglen git de guzelce ye sabah kalk ye durumum yok her han heryerde olabiliyorum. 2 yumurta cok fazla bende alerji yapar :D ama ekmek yenmedigi icin kesinlikle verirsiniz. kolay gelsin
-
hahah alper koparttın yine beni :D ezmiş direkt adam ya uhahuahu
Bu arada böyle diyet olmaz baştan söyleyimde , ilk başlarda kilo verirsin sonra metabolizman yavaşlayınca niye kilo veremiyorum diye ağlarsınız demedi demeyin. kilona cinsiyetine yaşına göre herşey değişir benim gibi kendi diyetini kendin uydurcan okuduklarından yola çıkarak böyle yaptım ben.en önemlisi spor bu işte zaten yemekten sonra.birde düzenli uyku.
Sabahları yulaf ezmesi veya musli yerseniz yanındada 1 yumurta veya anneme 1 dilim ekmek üstüne 1 dilim peynir 2 domates dilimi , onunda üstüne kimyon falan serpip hepsi ekmeğin üstüne olcak kat kat minik pizza gibi fırına verip peynir(lor peyniride olur) eriyesiye kadar pişirince mükemmel bir öğün parmaklarınızı yerseniz :D.
2 Saatte bir ara öğünler yaptın mı metabolizman yavaşlamasın diye yersen,
öğlenleri ton balığı , sebze yemeği veya tavuk türü yicekler yanında söğüşmü ne oluyor adı o tarz yapıp yersenız
akşamlarıda aynı öğle gibi yaparsanız az yağlı , az karbonhidratlı yicekler yerseniz ve düzenli spor yaparsanız kısaca zayıflamamak için bir neden yok :)
-
Ölün daha iyi (:
-
ben yazayımda uygulamak uygulamamak sizin elinizde :) daha sonra mırmır etmeyinde bana :)
-
HAcı ölürsün yahu bu nedir uygulamak isterimde ben fabrikada çalışıyorum nasıl olucak yapamıyosun bazı şeyleri ama yinede ilk önce doktora gidip tahliller yapıldıktan sonra başlanılmalı.
-
sıfır ekmek demek cennette cehennemi yaşamaktır :W
ayrıca ramazan geliyor o çok sıkıntı var
-
denemek lazım aslında =)
konunun altına yazsaydın bari
bişey olur tbt yavrucuklarına senden bilirler hocam :)
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
denemek lazım aslında =)
konunun altına yazsaydın bari
bişey olur tbt yavrucuklarına senden bilirler hocam :)
-----------------------------hiç birşey olmaz hocam baştan sona yazımı okuyan birisi olmayacağını anlar ben sizi aç bırakmıyorumki ara öğünlerle birlikte minimum 5 öğün yediriyorum :D
o salakça altın çilekler bile ortada dönerken sayesinde 4 kilo aldım a.q bu diyeti uygulayın hiç birşey olmaz
asılında ben diyet yaptırmıyorum alışkanlığını değiştiyorum
şekeri meyveden aldırıyorum
gereksiz karbonhidrat yüklettirmiyorum
öğünleri çoğaltıyorum :)
-
hocam 2-2.5 günde 4 kg vermiş birisi olarak güçlerimizi birleştirelim .