Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
adama diyet veriyosunda obez falan diyip adamın ağzına sıçıyosun insanın diyet yapası gelmiyo ki :D
ahahah :D:D -
hacı şu 2 haftada 10 kilo verdireni burdan olmasa bile pm den atabilirmisin.. ihtiyacımız var : )
-
olm kabullenin artık hepimiz şişmanız :) kilo miloda veremiyoruz. 3 5 kilo verdik mi yemek yiyerek kutluyoruz. zorlamaya lüzum yok kendimizi aç bırakmayalım hiç :) askerlikdi şuydu buydu kendiliğinizden verirseniz verin yoksa kabullenin benim gibi :)
-
alper bu kadar yersek kilo alırız benim yaptığım diyeti uygula yiyorsa hemde senin gibi fazla sınır koymadım tamamen bana ait
Günde sadece bir öğünle yaşamak ---------> çok basit
saat 3 te yemeğinizi yerseniz gündüz üçte geceyede yetiyor sabahada sabah kalktınız oyalanın bişey yemeyin sonra zaten daha acıkmazsınız saat 3 olduğunda
istediğinizi yyin ister döner ister iskender sadece kesinlikle şeker kullanmayın çaya şeker yasak çikolata yemek yasak akşam saat 10 gibi açıktığınızı hissedebilirsiniz ki hissedersiniz bir kase yoğurt yiyim tüm diyet bu kadar 2 haftada 8 kilo verdim ve çoğuda yağdı tabi en önemli olan şey spor sakına yürüyüşe çıkmayın size zarar evde spor hareketleri yapın bakın2 haftada en az 6 kilo verirsiniz ben 8 verdim az daha kuralcı olsam belki 10da verebilirdim
-
yalnizturk bunu yazdı:
alper bu kadar yersek kilo alırız benim yaptığım diyeti uygula yiyorsa hemde senin gibi fazla sınır koymadım tamamen bana ait
Günde sadece bir öğünle yaşamak ---------> çok basit
saat 3 te yemeğinizi yerseniz gündüz üçte geceyede yetiyor sabahada sabah kalktınız oyalanın bişey yemeyin sonra zaten daha acıkmazsınız saat 3 olduğunda
istediğinizi yyin ister döner ister iskender sadece kesinlikle şeker kullanmayın çaya şeker yasak çikolata yemek yasak akşam saat 10 gibi açıktığınızı hissedebilirsiniz ki hissedersiniz bir kase yoğurt yiyim tüm diyet bu kadar 2 haftada 8 kilo verdim ve çoğuda yağdı tabi en önemli olan şey spor sakına yürüyüşe çıkmayın size zarar evde spor hareketleri yapın bakın2 haftada en az 6 kilo verirsiniz ben 8 verdim az daha kuralcı olsam belki 10da verebilirdim
-----------------------------böyle diyet mi olur hacı kendine zarar verme bu saçmalıkla
-
Bunun çok benzeri bir diyet uygulamıştım, sadece öğlen öğünleri biraz farklıydı lahmacun hamburger filan her şey yiyordum öğlenleri. Onun haricinde günde 2 eti formu aşmayacak şekilde yaşıyordum akşam iş çıkışı spora gidiyordum gelincede dayanıyordum salataya. Çok çabuk düzgün filan kilo verdim. Tüm bunları yaparken biraz haraket edin gerisini bünyeye bırakın beyler.
-
bundan 2 ay öncesine kadar 85 kiloydum yaşım 16 ve boyum 1,75 olmasına rağmen.Bir ara hastalandım iştahım kesildi, midemde ülser çıkmış bu sebepten 70 e düştüm 2 haftada :S Neticede ülserim iyileşti, günde sabah ve akşam olmak üzere çekebildiğim kadar şınav ve mekik yapıyorum son derece nizami :) ve 2 günde bir koşu yapıyorum halı sahada.Artık KFC,BurgerKing kola pizza ne varsa yiyorum kilo almaktan çok forma giriyorum :D Evet kutsanmış ve seçilmiş kişiyim ^^
-
len millete mesir macunu yedir sisir sonra sismansin de diet yaz ne ayaksin :)
-
-
Şuan 85 kiloyum 70 civarına düşmem gerek çok çok fazla yemem ama yediğim kilo olur tiplerdenim.. Boy 1.77 zayıflamayı düşünüyorum ama yapacak işim olmadıüından genelde evdeyim ve can sıkıntısı = yemek yemek olduğu için işim zor çorba ile başlayayım ben en iyisi. :)