folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim

Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

uleyn millet vermeye çalışır, ben almaya. :)

1 er kilo bana yollayın gari

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

gelde izmir şarap makarna yapalım kıbrısta bırak diyeti filen evlenince gene alacaksın :D

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bazı salak müridler bokunu çıkarıp yemek felan yemiyormuş aç kalınarak zayıflanmazzzzz

+ olarak adam akıllı uygulayan arkadaşlar son durum ne?

@hipo inşallah cumartesi dark la eskişehirde yiyecez :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

rahmetli kemal sunal haksızmıydı la : Ne güzel yemek varsa doktorlar yasaklıyor derdi... :D Kilo vereceksin diye dünyanın nimetlerinden faydalanmamak olurmu yaf .)

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:
    -----------------------------

rahmetli kemal sunal haksızmıydı la : Ne güzel yemek varsa doktorlar yasaklıyor derdi... :D Kilo vereceksin diye dünyanın nimetlerinden faydalanmamak olurmu yaf .)

hoca yemek yasaklamıyorum ki ben? şeker ve hamurlu yiyecekleri yasaklıyorum + kızartma + pinç pilav

onun dışında et tavuk balık sebze yemekleri felan filan aklına ne geliyorsa ye

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

hoca yemek yasaklamıyorum ki ben? şeker ve hamurlu yiyecekleri yasaklıyorum + kızartma + pinç pilav

onun dışında et tavuk balık sebze yemekleri felan filan aklına ne geliyorsa ye

hacım valla onu bırakta sen nasıl kilo alabildin bana böyle 5/6 kilo lazım almam lazım. 58 kiloyum la :( '' kilo alamıyorum benim ki tam tersi ne yapayım ''

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

günde 2 öğün ye en fazla yemeği akşam ye yat vücut eritemez sabaha kadar yağ bağlarsın :)

akşam yatmadan önce şekerin dibine vur bide bu saralleler felan var ya kaşık kaşık götür ağa :) 1 ayda 20 kilo garantisi veriyorum :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

günde 2 öğün ye en fazla yemeği akşam ye yat vücut eritemez sabaha kadar yağ bağlarsın :)

akşam yatmadan önce şekerin dibine vur bide bu saralleler felan var ya kaşık kaşık götür ağa :) 1 ayda 20 kilo garantisi veriyorum :D

abi bakalım inşallah alırım. Tşkler tavsiyelerin için geceleri yemek yerim normal de ama sarelleyide artırayım.

🥒
Toplam Hit: 6710 Toplam Mesaj: 59