Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim
-
uleyn millet vermeye çalışır, ben almaya. :)
1 er kilo bana yollayın gari
-
gelde izmir şarap makarna yapalım kıbrısta bırak diyeti filen evlenince gene alacaksın :D
-
bazı salak müridler bokunu çıkarıp yemek felan yemiyormuş aç kalınarak zayıflanmazzzzz
+ olarak adam akıllı uygulayan arkadaşlar son durum ne?
@hipo inşallah cumartesi dark la eskişehirde yiyecez :)
-
rahmetli kemal sunal haksızmıydı la : Ne güzel yemek varsa doktorlar yasaklıyor derdi... :D Kilo vereceksin diye dünyanın nimetlerinden faydalanmamak olurmu yaf .)
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
rahmetli kemal sunal haksızmıydı la : Ne güzel yemek varsa doktorlar yasaklıyor derdi... :D Kilo vereceksin diye dünyanın nimetlerinden faydalanmamak olurmu yaf .)
-----------------------------hoca yemek yasaklamıyorum ki ben? şeker ve hamurlu yiyecekleri yasaklıyorum + kızartma + pinç pilav
onun dışında et tavuk balık sebze yemekleri felan filan aklına ne geliyorsa ye
-
DJ_Alper bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------hoca yemek yasaklamıyorum ki ben? şeker ve hamurlu yiyecekleri yasaklıyorum + kızartma + pinç pilav
onun dışında et tavuk balık sebze yemekleri felan filan aklına ne geliyorsa ye
-----------------------------hacım valla onu bırakta sen nasıl kilo alabildin bana böyle 5/6 kilo lazım almam lazım. 58 kiloyum la :( '' kilo alamıyorum benim ki tam tersi ne yapayım ''
-
günde 2 öğün ye en fazla yemeği akşam ye yat vücut eritemez sabaha kadar yağ bağlarsın :)
akşam yatmadan önce şekerin dibine vur bide bu saralleler felan var ya kaşık kaşık götür ağa :) 1 ayda 20 kilo garantisi veriyorum :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
günde 2 öğün ye en fazla yemeği akşam ye yat vücut eritemez sabaha kadar yağ bağlarsın :)
akşam yatmadan önce şekerin dibine vur bide bu saralleler felan var ya kaşık kaşık götür ağa :) 1 ayda 20 kilo garantisi veriyorum :D
-----------------------------abi bakalım inşallah alırım. Tşkler tavsiyelerin için geceleri yemek yerim normal de ama sarelleyide artırayım.