Tahribatın Obez Müridleri Artık Kilo Vereceksiniz Yeni Diyetim
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 2-2.5 günde 4 kg vermiş birisi olarak güçlerimizi birleştirelim .
-----------------------------2 günde 4 kilo mu verilir. Bağırsaklardaki fazlalıklardan olmasın :)
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------o senin verdiğin toksin :) kilo değil
zaten diyete başlayanlar birden 2-3 kilo verecekler sonra yavaşlayacak :)
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------naptın hocam verdiğin kilo değil sudur:) düzenli yap yavaşlar:)
-
dipnot koyalım: Bu adam bir Doktor ya da bir Beslenme/Diyet Uzmanı değildir.Hiçbirinizi tanımıyor olup, size dair herhangi bir rapor vs. görüp, bakmamıştır, baksa da anlamaz zaten.O nedenle kaş yapalım derken göz çıkartmayın.Burada yazan önerilen kişisel fantezi olup, başınıza bir şey geldiğin de Dj Alper sizi hastaneye götürmeyecektir.
-
olay ilgimi çekti bende 104 kiloyum boy 85 hedef.hedef 90 ama eylulde askere gıdıcem hiç diyet yapasım yok:)
-
hacı işim sebebiyle ne diyet ürünleri nede kg almayı engelleyen gıdalar tükete biliyorum
ama bu menuyle haftada 2kg veriyorum bide bolgesel incelmeler oluyo
sabah bir bardak şekersiz çay 1 kurabiye ve oğlene kadar tutması için 1 karşıkkurabiyeyle birlikte anzer balı
oğlen mecburen ızgara türü yiyicekler tüketiyorum ama normal porsiyonbunların haricinde günde en az 8lt su tüketiyorum
akşam olunca aralıksız 1 saat koşuyorum
45 mekik
45 sınavla günü kapatıyorum gecenin geri kalan zamanında sadece azmiktarda meyve ve su tüketiyrum
haftada 2 kg veriyorum ve meşhur turk kası göbek bolgesinde incel meler oluyor -
darkraver bunu yazdı:
dipnot koyalım: Bu adam bir Doktor ya da bir Beslenme/Diyet Uzmanı değildir.Hiçbirinizi tanımıyor olup, size dair herhangi bir rapor vs. görüp, bakmamıştır, baksa da anlamaz zaten.O nedenle kaş yapalım derken göz çıkartmayın.Burada yazan önerilen kişisel fantezi olup, başınıza bir şey geldiğin de Dj Alper sizi hastaneye götürmeyecektir.
-----------------------------ben müridlerin başına iş gelecek birşey yapmam
daha yenisin zamanla tanırsın beni
2. si zayıflama hapları satanlar çokmu tanıyo :)
3. sü isteyen yapar isteyen yapmaz keyifleri bilir :)
volkan su zaten ister istemez tüketiyorsun :D bende içiyorumdur bi 8 litre :)
-
askerde erittmişssin baya kısamı yaptın?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------darkraver bunu yazdı:
-----------------------------ben müridlerin başına iş gelecek birşey yapmam
daha yenisin zamanla tanırsın beni
2. si zayıflama hapları satanlar çokmu tanıyo :)
3. sü isteyen yapar isteyen yapmaz keyifleri bilir :)
evet bu da doğru mümin kardeşim.Hepimiz güzel güzel diyetimizi yapalıım, kilolarımızı verelim hocam. :)) -
xCs bunu yazdı:
askerde erittmişssin baya kısamı yaptın?
-----------------------------he kısa yaptım :D 5 ayda 25 kilo :D hoca komutan beni zayıflayım diye devriyeye yazmıştı günde 30 km yürüyordum 3 ekmek yiyordum günde banamısın demiyodu :)