Tahribat'ın Parlak Zekaları İçeri Lütfen.
-
Hulagu bunu yazdıYerden isitma en mantiklisi olur
benimde aklıma ilk bu geldi. Rüzgar olayı çok saçma hava zaten soğuk pist ıslaksa donar.
-
Yerleri sıcak su ile sulasak nasıl olur veye fiskiye sistemi ile 10 dk bi sıcak su fiskilese o zaman da uçaklarda kayma v.s gibi birşey olurmu ?
-
JuMaN bunu yazdı
Yerleri sıcak su ile sulasak nasıl olur veye fiskiye sistemi ile 10 dk bi sıcak su fiskilese o zaman da uçaklarda kayma v.s gibi birşey olurmu ?
sıcak su daha çabuk donar hocam :)
-
Uçağın tekerleklerinin önüne bir ısıtıcı koysunlar. İnişe yakın açsınlar. Önden karı eritir. Tekerlek de keyfine bakar.
-
hafif eğim ve nanoteknoloji bu işi kökünden çözer . zemin nano maddeyle kaplanır alttanda biraz ısıtma uygulandıgı zaman zemine yağan kar erir ve nano zemin üzerindeki su tutunamaz erir gider. eğimde pistin ıslak kalmasını engeller
-
Baracuda bunu yazdı
hafif eğim ve nanoteknoloji bu işi kökünden çözer . zemin nano maddeyle kaplanır alttanda biraz ısıtma uygulandıgı zaman zemine yağan kar erir ve nano zemin üzerindeki su tutunamaz erir gider. eğimde pistin ıslak kalmasını engeller
Tek yönlü iniş yapılmıyordur ki hocam 2 taraftanda iniş yapılıyor diye biliyorum ben
-
Uçuk bi fikir; Pist boyunca sıcak hava kanalı yapılabilir sağlı sollu sıcak hava kanalları kar bu sıcak hava kanalına girer ısınır erir buhar olur yüzeye kar düşmesi engellenir yüzeye bişey uygulanmadığı için fren mesefesine bi etkisi olmaz biraz daha düşünsem geliştiririm aslında ama ilk etapta böyle bişi düşündüm :D
-
Pistin üstü çinko saçla kapatın tamam kasmayın. Mevzu kapanmıştır.
;P
-
piste alttan ısıtma sistemi yapılabilir :D
-
serhat8102 bunu yazdı
piste alttan ısıtma sistemi yapılabilir :D
Benim de aklıma bu geldi. Döşe asfaltın(ellam pist asfalt mı olacak yap başka bir malzemeden) altına boruları geçir sıcak suyu. ohhhh.... :)