Tahribatın Piskopat Üyeleri Biraz Yardım (Sadece Piskopatlar)
-
Beyler Ya Bi Kıza Sevdiğinizi Açıklamanın Piskopat Bir Yolu Ne? At Avrat Silah...Bunlar Gibi Alet Edavatlardan da Söylebilirsiniz? Yalnız Piskopat Olsun Sadece Piskopat!!!....
-
Bizim ünide bitanesi manyaq bise yapmis anlatim..simdi cukurova uni yer olarak yuksek bir yamak gibi yerde alt taraf 100 -200 metre ucurum gibi boyle gol var asagida golde adacik seklinde yigintilar var ..yigintilarin birisinin uzeri duzluk adam sabahin korunde gitmis kayikla karsi adaciga gecmis krecle bir kalp cizmis kocaman icinede Nesrin Seniseviyorum yazmis ortasina oturmustu...manyaq ben bile etkilendim...Yalniz isin komik tarafi ayni kalp kullanilarak ertesi gun baska birisi Elif seniseviyorum yazmisti :))
-
şöle tut yakasından lan allahsız seni seviyorum lem de çok psiko olur zuhahahaha diye bir de kötü kahkaha at
-
baba tam piskopatmış sizin arkadaşta ayakta alkışlıyorum a.q.
-
kendini kes kanınla a4 kağıda seeni seviyorum yaz yolla.
-
çok yüksek bi dağa çık ama kar olan bi dağa kızın adını yaz fotosunu çek kıza göster.
sonra kendini şiletleyebilirsinde
yada şuda olabilir kız okula filan gidiyosa bi üst kattaki sınıfa filan çık iple camdan sallan kıza seni sevdiğini söle:) -
parmaklarını kes
I Love U yaz
kız hasta olur -
Snn için ölürüm de,sorada öl manyak karizma yaparsn...
-
spreyle kızın evinin önüne,otobüse bindiği durağa,otobüsten indiği durağa seni seviyorum yaz
-
Mesaj _RapBoy_ tarafindan 13 Mart 2006 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
+99999999999999999
manyak fikir denicem bunu dai -
Mesaj _RapBoy_ tarafindan 13 Mart 2006 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
-----------
Baba Manyak Piskopat Bişeyde Ben Öldükten Sonra Bi Boka Yaramazki...Önemli Olan Benim ve Kızın Ölmemesi...Ama Yaralanabilir...Tabi Kız Değil Ben...:D
Toplam Hit: 29761 Toplam Mesaj: 110