Tahribatın Piskopat Üyeleri Biraz Yardım (Sadece Piskopatlar)
-
LordWarrior bunu yazdı:
-----------------------------
nonviolen bunu yazdı:
Mesaj CLK-J35 tarafindan 15 Mart 2006 (Çarşamba) tarihinde yazildi.
Kardeş sana tek bir şey soylım al elıne megafonu hanı sınıflara gırmeden once mudur konuşma yapar cart curt sıraya gırılır bu sırada hademeden gızlıce anahtarı al çatıya çık soyle senı sevıyorum ulennn yettı gayrı bıtırdın benı de BUNU YAPMAK BİRAZ yurek ister bizim bı arkadaş yapmıştı piç olu piçti tam kabrak ayağı vardı çocukta Sonra çocuk 3gun uzaklaşma yemıştı ama sen en ıyısı soyle ıbınenın kızı yabenım sın ya benımsın bıraz ğayrı ayağı takıl soyle senın façan ınıdırım benım olmasan yap bak kızlar aptal olduğu için , sana gelecektır...
--------------
a.q. senin arkadaşta tam piskopat be karde$$$
psikopatlıkla alakası yok...bu yöntm sadece diyarbakırın en masum yöntemi :)
ama yapmak biraz g.t ister şahsen ben yapmam a.q -
kızı takip et tenha bir köşede sıkıştır sonra eteğini kaldır kukunu gördüm bundan sonra benimle evlenmek zorundasın seni bundan söle kimse almaz de.kız saftirikse yer bunu sende kızı alırsın bölece
-
Esenlikler ben denemiş olduğum ve zafere ulaştığım yolu anlatacağım.Bak Soydaşım, bir kuru sıkı silah alacaksın fakat jarjörlü değil toplu olacak.Yanına gideceksin.Sağ cebine koyduğun gerçek kurşunları kızın öüne koyacaksın.Cebin diğer tarafına zulaladığın kurusıkı mermiyi 6. göze koydukdan sonra, çevirirmiş gibi yapıp mermiyi en sona kaydıracaksın.
Seni seviyorum lan allahsız deyip tetiğe asılcan korkma daha 5 fire hakkın var.Kız zaten ne kadar psiko olduunu anladığından 5 kalmadan teslim bayrağı çekecektir.Hoş benim ilanı aşk ettiğim kaltak 4. tetiğe kadar zorlamıştı az daha şakağımı yakıyordum a.q ama sonuçta ben kazandım1
-
tut kolundan Seni Seviyorum de bağırarak tükür bide suratına
-
psikopat olduğumu iddia etmiyorum ama bence bir hayvanın kalbini çıkarıp bir kutuya koy, yanında bir aşk mektubuyla berbaber hediye et kıza...
-
Sevdiqini Söylemek zordur..hele ki harbiden seviyorsan.sen harbiden seviyorsan öyle piskopatlıklara gerek yok.gidiceksin efendi gibi kızın yanına duygularını dile getiriceksin.sen piskopatlık yapınca kız sana mı gelcek sanıosun ?boşver ilk önce kıza gözlerinle onu sevdiqini söyle sonrada git EFENDİ gibi cümlelerini dile getir..
-
Karşısına geç parmağını ona doğru uzat hafif yan duracan yanlız bir elindede sırtına attığın bir pardesü veya cekette takımı süsleyebilir bakışların tam parmak ucu hizanda olacak ve işte o an diyeceğin söz " Heyyyyyt Seviyorum ulennnnnnnna şığım sana köpek gibi sende beni seviyormsusun" eğer olurda hatun o kadar mal olursa biraz daha karizma için "Yalan söylüyorsunnnnnnn" diyecen hatun dayanamaz atlar kollarına falan filan
-
way anasını epey psiko türemiş yaw
-
hocam en güzeli kapsına güller dök piskopatlık sakat iş a.q romantık olcan biraz :d gerçi ben anlamma ama benım kalfa iyi çakar böyle işlerden...
-
Parmaklarını kes. Parmaklarınla I Love You yaz böle diz ama sıraya göre sonra onu dondur camcıda çerçevelettir kıza yolla