Tahribatta Doktor Var Mı? (Ölüyom)
-
Ben Doktorum
-
beyler yok cinsel sorunum yok Allaha şükür.. ama pek sölemekte istemiyorum.. hele bi gerçek ortaya çıksın.. hackman sana pm atıyorum..
-
hemşirelik okulunda okuyan bir kız arkadaşım vardı sen sor ben söylerim...
-
ok hepiniz çok saolun beyler.. hackman babasına sormuş saolsun.. yaw söleyecem gizlim saklım yok hepatit olmuşum a.q :D ama bi bok olmaz bana öküz gibi bünye var.. m.ktiğim kızlardan geçti heralde :P
-
hepatit olmuşum önemli değil diosun sanki souk algınlıı :D neyse geçmiş olsun şimiden.
-
hoca ayaktamı miktin yoksa otların arasındamı mikine böcekte kaçmıs olabilir geçmiş olsun
-
aga hırslı adamımdır bak 6 ay içinde yenecem inş. olmazsa ölürüm o kadar kötü bişi deil :D ama şaka maka gidiyom loo nese ölürsem rüyalarınıza girerim :D
-
geçmiş olsun arkadaşım
da hepatitin hangi türü? -
Gecen bir saglik dergisinde okudum yuzyilin hastaligi olarak Tahribat Sendromu secilmis...yaklasik 15.000 kayitli olmak uzere 80.000 e yakin kiside ayni anda belirmis..bu insanlar Tahribat.com dan cikamiyorlarmis...bunada bilim TahriSendrom adini koymus...hayirlisi diyelim :)
-
NOD32 hepatit b kapmışım.. ama bunlar d ile arkaadşmış, yani b ler d yi de destekliyebiliyo gel lan enayi bünyesi bulduk otlanak gibi bi durum oluyo, d ler de gelirse burası 3ümüze dar olur ben giderim öbür tarafa :D
Toplam Hit: 5935 Toplam Mesaj: 60