Tahribatta Doktor Var Mı? (Ölüyom)
-
Senin doktora değil ilgiye ihtiyacın var kardeşim..
Başka yöntemler denesen daha etkili olur diye düşünüyorum..
İnsanların sana acımasını sağlama..
Aksine birşeyler yapabileceğini göster..
-
mavibere onası laf hoca alındım valla.
lafımı ciddiye mi aldın yoksam. Heerkes gibi dalga yaıoz takıl işte..
--------------------------------------------------------------------------
tarantula kardesim aybedion ya kalp kırmak istemedim bende şaka yaptım be,alınacagını bilsem yazmazdım.
-
yaw matrax kimsenin acımasını istediğim yok, mürid kardeşlerimle paylaşayım dedim..
-
ilgi çekmek için açmışsa topigi yinede ilgi gösterin abü oda psikolojik rahatsızlıgı oldugunu gösterir yani yine hasta vah yawrum :S
-
buyuksun mavibere
-
hajı ben hem hepatit war bi de piskolojik bozukluk war ama psikolojik çoktandır var.. e ikisi birleşince tırlattım abi nabiyim benim gibi sağlığına dikkat eden birinde olmasını beklemezdim.. gerçi cüğara içiyoz ama ciğerlerim dışında tüm organlarım sapasağlam..
-
arkadaşlar ben hafif dinsiz biri olarak soruyorum size. bu topicte yazılan mesajların birinde "Allah rahmet eylesin deyin bari a.q." yazıyor. bu nedir gerçekten hem allahın adını büyük harfle yaz saygı duy sonrada a.q. yaz. bu ne saçmalık açıklayabilen varmı. lütfen hıyarın biri çıkıp ağız alışkanlığı işte her laftan sonra söylenir bu a.q. falan demesin.
-
nazmanya ya katılıom a.q demein Allah yazdıkdan sonra e-e laf
-
kimi angutlarda karıya allah allah allah diye hücüm ediyolar. şimdi bi küfür edecem . .!'^%+^'!%+% cahilleri !!!!
Toplam Hit: 6521 Toplam Mesaj: 60