Tahribatta Doktor Var Mı? (Ölüyom)
-
abi benimde çok ciddi bi sorunum var cinsel bi sorun : ) , anlayan biri varsa ciddi ciddi paslaşalım bana pm atsın çok sewinirim valla , belki bütün erkeklerde olan bişediR ama son zamanlarda çok ciddiye almaya başladım acaba neden olkuyo die : )
-
lan zaten surda 6 ayın kalmış netcen pc yi falan ver birine hayır islerine gir fakrileri giydir,butun küs olduun insanlarla barış eski kızarkadaşlarını ara,uzun süredir görüşmediin arkadaşlarını ara seslerini duy,akrabalarını ziyaret et el öp,6 ayın var 24 cuma yapar her cumayı ayrı bi kentte kıl,selimiyeden başla sultanahmet mevlana kocatepe ıgdıra kadar git,trenle gez,her kafana esen istasyonda in tanımadıgın insanlarla muhabbet et.emin ol vaden dolmazsa 6 ayda olmezsin.tabi bakarsin vadeyle cakisir o zaman....:)
-
la mavi bere bu moralsiz günümde güldürdün beni allahta seni güldürsün nane limon iç demiş yaa ahahahahauhahua hala gülüyom, kardeşimsin mavi bere :)
-
la mavi bere bu moralsiz günümde güldürdün beni allahta seni güldürsün nane limon iç demiş yaa ahahahahauhahua hala gülüyom, kardeşimsin mavi bere :)
-
adam oluyom diyo millet gırgırda!! ah ulan ah, siz yokmusunuz!
gecmiş olsun hocam yaa. Ama sen atlatırsın valla onemli olan psikolojik kısmıdır ki sen orayı halletmis gorunuyosun.
Bu ayulara aldırma sen biraz patavatsızdırlar hepsi bu. :D:D -
Yok yok Peder ölmezdedi korkmasın...
-
duygu sömürüsü yapmaya hakkın yok. zükerken iyi hemde bi tanede deil.
ya hacker memo sen bi doktora git muayene ol reçete yazdır ilaç al. hadi bakiyim seni bakımlı ilaçlı günler bekliyor. -
tarantula holynin bok atma botu aldırmayın ona,hackermemo kardes bi bok olmaz korkma.sen genede dediklerimi yap ama;)
-
euheuhe :D baba büyüksün :D çükü içine kaçmiş olabilir
-
topragın bol olsun :P
şaka bi yana moralini yüksek tut yenemiyecegin şey yok
belirtilerini yazsana bizim gibi züküşgen adamlarda çıkabilir erken tehşis yapalım nası anladın sen mesela?
birde hepatit b nin tedavi yollarınıda yaz hacı yalnız moralini yüksek tut bi an önce 5 vakit namazada başla her türlü iyiligi hayırseverligi yap küs olduklarınla barış :D
Toplam Hit: 6525 Toplam Mesaj: 60