Tahribatta Doktor Var Mı? (Ölüyom)
-
bende mayasılların azdı zannettim :) (Basur)
yada çükün içeri kaçtı zannettim.
(aslında şu anda çok derin bir konu üzerinde düşünüyordum senin konuyu görünce bir anda turbo beynim çalıştı cevap üretti konuya :):)
merak edene söylerim sonra derin konuyu yada şimdi söyleyim
bu ayrılıkçı kürtlerin neden devlet istediğini çözdüm..
adamlar dünya kupasına katılmak istiyorlar...) -
puhahaha koptum baba ya :D
-
yaw ben ölüyom diyom ölüyom mefta oluyom.. belki bi boka yaramayan bi insan olabilirim ama ben de yer kaplıyom bu dünyada..
-
kdr kasmasınLar ya :D
dnya kupası dediin nedir ki :p
gün gelcek insanLar beLki ftboldan sıkılcak -hiç sanmıom ama nese-
bok yoLuna devLet istemiş oLcaklar :D -
la pc basında duracaına git 1 yerlere doktora mı gidicen camiiye mi gidicen nabacan?
-
lan doktor diyo haftada 3 iğne, bi sene boyunca, bi de yan etkileri varmış rakı gibi çarpıyomuş, ben kendimi hayır işlerine adayam bu saatten sora :) lan bari Allah rahmet eylesin diyin biriniz a.q
-
abilere git :D
-
lan varya başkaları gibi duygu sömürüsü yapsaydım keşke belki ciddiye alan çıkardı.. hepatit b diyoz lan aidsten sora en önemli hastalıklardan biri hepatit. ölüyom la. hani gebermek varya nefesin gider kalbin durur aha ona doru gidiyom
-
la Türke bişi olmaz merak etme bi iki aspirin al gece yat terle nane limon falan ok?kardeş geçmiş olsun.
-
walla zati o Türk'e bişey olmaz matığı olmasa harbi kafayı yerdim.. tek tesellim o :D ama şimdi hasta piskolojisi, biraz insan böle millet teselli etsin istiyo ama nerde bu öküzlerde o nezaket :D la öküz dedim die kızmayın hepimiz kardeşik.. nese ben 6 ay sora inanıyom yenceğime, sora bi başlık aççam hepatitin a.q dum diye :D
Toplam Hit: 6524 Toplam Mesaj: 60