Tahribat'ta Kimler Ne İş Yapar?
-
Öğrenciyim,Bakkal işletiyorum ve Otomotivciyim
-
Bilgisayar muhendisligi ogrencisiyim, 3D Compositor & Matte painter oalrak is yapiyorum :D
-
PaBLo_eSCoBaR bunu yazdı:
-----------------------------
bankacı , kredi bölümü , kişisel bilgi hariç her türlü yardımcı olunur (kimlik görmeden işlem yapılmaz)
-----------------------------hocam pmine bakarmısın :)
-
jeofizik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. fotoğrafla ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Her turlu !
-----------------------------ben yazacaktım bunu :)
Genel olarak hiç bişe değilim lise 3 öğrencisiyim çok pis okurum. Bildiğim bi meziyetim yok ticaret ve siyaset merakım hariç :W o da merak yani bi skim yaptığım yok.
-
ben para etmez diye "hızlı öğrenirim, herşey hakkında azçok bilgim var, format atarım..." falan gibi şeyleri yazmadım ama millat bunlara kasıyo :S iyiymiş
-
Üniversite Öğrencisi.
Yakın zamanda da Behlül'ün veliahtı :)
-
kapil bunu yazdı:
K.s.ü Orman Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim
4 yıldırda hacc,umre işi yapıyorum
-----------------------------Evlenince balayına umreye gitmeyi planlıyorum :|
Şahsi olarak açık hava reklamcılığı üzerine çalışıyorum. Grafik tasarım ve dijital baskı yoğunluklu işler yapıyorum. Az biraz bilgisayar ve birazda adsl ile ilgili bilgim var.
-
Dershane ogrencisiyim.Yakinda unv ye gidicem :)
-
kucuklugumden beri kafam sadece elektrikli cihazlara ve Bilgisayara çalışır...ciddi anlamda bilgisayarda yapamayacagı şey yok 2 yıllık programlama mezunuyum seneye dgs ile fırtınalar gibi esmeyi ciddi anlamda kafaya koydum...şu anda bir uydu takip sistemi üreten şirketin yazılım bölümünde çalışıyorum...