Tahribat'ta Kimler Ne İş Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

K.s.ü Orman Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim

4 yıldırda hacc,umre işi yapıyorum

Orman Mühendisi //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    -----------------------------

kısaca  Tahribat!Com eğitim düzeyi ve bu adamlar ne ayak durumu  bunu konuyu Rene açsa ortalık karışırdı ama burda karışmamış ne yazıkki :)  güzel fikir aslında ama Tahribat!Com'un bence üyelerinin siteyi ziyaretçilerinde girdiğini hesaba katarak verdiği ve / veya vereceği bilgileri kısıtlamalarını öneririm şahsen çünki Tahribat!Com Müridi olmak bir ayrıcalıktır ve ayrıcalık olarak kalacaktır...

düşünceme katılıp katılmamak sizin elinizde ben kendimi ayrıcalıklı hissediyorum var mı benim gibisi ??

hocam zaten burada meslek sahibi kişilere ulaşmak için ve karşılığında yardım görebilmek için mürid yada müride olmak gerekir. Haricinde buradaki insanların her önüne gelene gel baba yardım edeyim demiyor.

Bu konunun eğitim düzeyiyle hiç alakası yok. Ben burada kim hangi bölümü bitirdi ne iş yapıyor demedim. Kimler ne iş yapıyor. Mesela adam kuruyemişçi ankarada. düğünde dernekte gider uygun fiyata kuruyemiş alır. Adam her işi yaparım diyor ölü bile yıknır falan. Bunun da eğitim düzeyiyle uzaktan yakından alakası yok. Mesela benim asıl mesleğim mimarlık ama daha öncede söylediğim gibi daha elime bir kaç istisnai proje hariç, proje almışlığım yoktur. Başka mesleklerle uğraşıyorum. Kendimi mutlu gördüğüm yerdeyim

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milleti dinsizliğe çağırırım.

İsmini açıklayamayacağım fonlardan ve devletlerden deve yüküyle para geliyor.

4 senede 2 kişiyi dinden caydırdım nihaha :F

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mekatronik Muhendisligi okuyorum

Grafikerim

Matematikten anlarim

baskada bi b*ka yararim.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    romeo
    romeo's avatar
    Erkek

gazeteciyim

montajcıyım

web tasarımcısıyım

ajan sahibiyim :D

Aerial Film & Photography / Hava Çekimi http://www.vimeo.com/flyturk http://www.youtube.com/flyturknet http://instagram.com/flyturknet http://www.flyturk.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Fondan sana para aktaranın kafasına kuş sıça :) İŞler kesat.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

sen ne kadar gereksiz bi adamsın ya ?
    Her konuda bir tartışma yaratıcak lafın olucak illaki
    Yemin ederim denyosun !

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

uzun yıllardır elektronik mühendisliği okuyorum  -okulumu sündürmüş vaziyetteyim :(

daha çok üzerime vazife olmayan işlerle uğraşırım  -siyaset, tarih, derin devlet, ekonomi vs konularla ilgili bilgi, tecrübem, fikrim pek çoktur.

yazılımdan donanımdan ve  elektrik akımıyla çalışan hertür cihazdan az biraz anlarım...

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

işletme 1. sınıftan terkim :D

Şu an mimari restorasyon okuyorum.

Restorasyon işi, veya kazı, konservasyon vb. işleri yapan mimarların yanında staj yapabilirim :D

45 gun zornlu staj var yazın son 1 hafta kaldı staj yeri ayarlamak icin fakat tanıdık mimar filan yok hic. Stajyer araynların bilgisine :)

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

kendimi bildim bileli elektronik okuyom :D izmirde çınarlı eml yi bilen bilir ordan direkt egeye 2 yıllık end elek geçiş hoba 2 yılda orda çürüt :D sonra dersleri verememe gibi durumlar arkasından kasımda asker :D sorsan elektronik ile az çok ilgili bi yerde çalıstın mı yohhhkkk :D 2 yıl eksper yanında hasar raportörlüğü yaptım bu konuda gayet iyiyimdir :D 1 yıl ofis şefliği yapıp taki firmayı batırana kadar :D :D :D :D :D 

şimdi devletin beleş askeri rolünde kasıma kadar iş arıyom izmirde geçici olarak ne iş olursa yaparım abi :D :D :D :D :D :D :D :D 

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 20132 Toplam Mesaj: 110