Tahribat'ta Kimler Ne İş Yapar?
-
3 sektörde çalışmaktayım
1)özel bir şirkette bilgi işlem şefiyim
2)Galeri (otomotiv)
3)Aşığım
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
bu ay içinde devlet malı olarak askere gidiyorum
-----------------------------aynen hacım valla öyle artık yazıcı olucam heralde bende bakalım ne olcak bize :D
-
jeoloji okuyorum,onun dışında mizah dergileri kitapları alıp okuyorum,rap müzikle uğraşıyorum beat yapımı,ev stüdyo kurumu felan yardımcı olabilirim azcık :)
-
Teknik Lisede 3. sınıf Elektrik bolumu ogrencisiyim..
-
5 yıllık matematik öğrencisi (6 olacak)
az biraz donanım dan anlarım.
bağlamayla uğraşıyorum aydır. çok ii gidiyor. seneye bi albüm inş. :)
matematik özel dersle ekmeğimizi kazanıyoz.
-
geberlanxD bunu yazdı:
esnafım kardeşşşş .kendi çağpımda.
adaklık kurban alınır- satılır dolar - euro bozulur
paket ağda yapılır arpa- küspe satılır
turşu kurulur parayla akıl veirlir
güvercin çiftleştirilir nikah kıyılır
emlak alım-*satım
ölü yıkanır HER İŞ TİCARET
kese yapılır
koptum:))))))))))) -
Kou 1.sınıf muhasebe öğrencisiyim..
-
Bende sporla alakalı yardımcı olabilirim beden eğitimi öğretmenliğinde okuyorum ve basketbol antrenörlüğü yapıyorum ayrıca psp den çok iyi anlarım ve bilgisayar konusunda da bilgim var.
-
bankacı , kredi bölümü , kişisel bilgi hariç her türlü yardımcı olunur (kimlik görmeden işlem yapılmaz)
-
kısaca Tahribat!Com eğitim düzeyi ve bu adamlar ne ayak durumu bunu konuyu Rene açsa ortalık karışırdı ama burda karışmamış ne yazıkki :) güzel fikir aslında ama Tahribat!Com'un bence üyelerinin siteyi ziyaretçilerinde girdiğini hesaba katarak verdiği ve / veya vereceği bilgileri kısıtlamalarını öneririm şahsen çünki Tahribat!Com Müridi olmak bir ayrıcalıktır ve ayrıcalık olarak kalacaktır...
düşünceme katılıp katılmamak sizin elinizde ben kendimi ayrıcalıklı hissediyorum var mı benim gibisi ??