Tahribat'ta Kimler Ne İş Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

Spyware__007 bunu yazdı:

kısaca  Tahribat!Com eğitim düzeyi ve bu adamlar ne ayak durumu  bunu konuyu Rene açsa ortalık karışırdı ama burda karışmamış ne yazıkki :)  güzel fikir aslında ama Tahribat!Com'un bence üyelerinin siteyi ziyaretçilerinde girdiğini hesaba katarak verdiği ve / veya vereceği bilgileri kısıtlamalarını öneririm şahsen çünki Tahribat!Com Müridi olmak bir ayrıcalıktır ve ayrıcalık olarak kalacaktır...

düşünceme katılıp katılmamak sizin elinizde ben kendimi ayrıcalıklı hissediyorum var mı benim gibisi ??

hocam zaten burada meslek sahibi kişilere ulaşmak için ve karşılığında yardım görebilmek için mürid yada müride olmak gerekir. Haricinde buradaki insanların her önüne gelene gel baba yardım edeyim demiyor.

Bu konunun eğitim düzeyiyle hiç alakası yok. Ben burada kim hangi bölümü bitirdi ne iş yapıyor demedim. Kimler ne iş yapıyor. Mesela adam kuruyemişçi ankarada. düğünde dernekte gider uygun fiyata kuruyemiş alır. Adam her işi yaparım diyor ölü bile yıknır falan. Bunun da eğitim düzeyiyle uzaktan yakından alakası yok. Mesela benim asıl mesleğim mimarlık ama daha öncede söylediğim gibi daha elime bir kaç istisnai proje hariç, proje almışlığım yoktur. Başka mesleklerle uğraşıyorum. Kendimi mutlu gördüğüm yerdeyim

Bahsi geçen kuruyemişçi benim eğitim düzeyim :Ege Üni. B.M.Y.O. restorasyon ve konservasyon bölümü niye yazmadın diyecek olursanız kullanmıyorum babacım ..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

mahalleenin delisiyim uzunca süredir, mutluyum

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

kalıpçıyım hocalar plastik enjeksiyon ve kesme kalıpçısı.ama piyasada tornacıyım dedinmidi hemen herkes nasıl bir işle uğraştığımızı idrak edebiliyor.bunun haricinde amatör üstü define olaylarına karıştım 3 senedir daha bi b*k bulamadım ama ya nasip durmak yok kazmaya devam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Öğrenciyiz Açız..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Müthiş database olmuş gbt yapmaya gerek yok adeta. :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

Öğrenciyiz Açız..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

bilgisayarlı örme makinesi operatörüyüm amatör olarakta bilgisayarla uğraşıyom

dünyanın en büyük çorapçısından referansım var şuan türkiyenin en büyük üçüncü çorap fabrikasındayım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

jayde bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

Çek senet tahsilatı otopark mafyası

değnekçisin yani:)

Kurtlar vadisini izleyen bize mafya ayakları çekiyor :D

benmi kurtlar vadisini izliorum güldürme allasen:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

eczacı kalfasıyım 7 yıldır

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 20124 Toplam Mesaj: 110