Tahribat'ta Kimler Ne İş Yapar?
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
1 yil Dogan Haber Ajansi
3 yil yerel bir gazete ve 2 aydir TRT olmak uzere 4 yillik bir gazeteciyim.
Ayni zamanda MorNota adinda simdilik yerel bir muzik dergisi cikariyorum
-----------------------------trt'de hangi kademedesiniz azizim ?
-
Kuruyemişçiyim varsa Ankara'da düğün-dernek yardımcı olurum..
-
Aryan bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
lise son ögrencisi
+basketbol
+bilgisayar işleriylede harçlık falan çıkıo
-----------------------------ne güzel. bizimki genellikle beleş teknik servis.
annem: olm koş komşunun pc sii bozulmuş seni çağrıorlar.. bakıorum êê ne olmuş. ya abi açılmıor. bi batktm power kablosu takılı deil
ablası o ara orda. aaa ben bugün temizlik yapmıştım unutmuşum.. öle bir teknik servis işte.. :D
benimde öyle aslında ama bilgisayarıcı çok artist burda kimse gitmiyo bi ara bi int.cafede çalışıodum ordan çevre yaptım çıktım benim tekelimde şimdi buralar :D ordan gelio bu kaynak yoksa komşular falan beleş :D -
İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim
çeviri işi düşen olursa yardımcı olabilirim.
boya üzerine taa çocukluktan ihtisasım vardır :Pp boya badana işinden anlarım (satış & uygulama) -
öğrenci
bildiğin
öğrenci
-
işsizim abi iş arıyorum :(
-
* Elektrik elektronik
* Cnc Nümerik kontrol
* SMMM Stajer köle - an itibari ile şafak 25 ay 13 gün. sırf inat
* Taekwondo - 20 yıllık hastalık
-
psikolojik danışmanım. sanırım benden başka psikolojik destek konusunda çalışan bi eleman yok. ayrıca rehber öğretmenlik yapıyorum. sınav sistemidir, ders çalışma teknikleri, iletişim,arkadaşlık ilişkileri vs gibi yardımcı olduğumuz naneler de mevcut. Şu an askerim. Askerlik bitince işime devam edecem. Burda da askerlere psikolojki destek ve koruyucu ruh sağlığı hizmeti veriyoruz.
-
yasadışı malzeme bilgi taktik dokuman torpil bağlantı pasaport belge vs vs ayarlayabilirim... göt kurtarma sorun çözme uzmanıyım :)
-
bu ay içinde devlet malı olarak askere gidiyorum