folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Takıntılarınız ( Saplantı) Var Mı ?

Takıntılarınız ( Saplantı) Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Telefonumun sesini asla açık kullanamam herhangi bir ortamda çaldığında çok utanırım :)

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

sergerde bunu yazdı:
    -----------------------------

Var

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

kaldırım taşlarına bende dikkat ederim sürekli olarak sağdan 3 kare soldan 3 kare ayarlar ortadan yürümeye çalışırım 

simetri hastalığı başlangıcı var sanırım herşeyi düz tutmaya çalışıyorum

bide bi türlü bu huyumu bırakamadım sigara içerken nefesi çekip dumanı direk burnumdan çekiyorum her akşam sünkürmek zorunda kalıyorum :|

burundan çekme olayını acilen bırakman lazım hocam geçen ay checkupa girdim burnumda ki kılcal damarların kurudugunu ve koku almamın azalabilecegini söyledi doktor sende dikkatli ol

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bazen belime bi ağrı saplanıyo :| yok böyle bişey.. neticede bu da bi saplantı..

bunun dışında bazen her türlü şeyin saplantısı oluyo.. ama bazen de yansın *bnelerin alayı su tutan itfaiyecinin hortumunu **keyim diyorum umursamıyorum.. bir kaç kez ütüyü prizde unuttum ceremesini elektrik faturasıyla çektim.. ama güzel heyecan oluyo.. otobüsde iki durak kala heyecanla havaya bakıyosun duman var mı diye.. bazı bulutlar dumana benziyo yusuf yusuf oluyosun..kesin bizim ev vay salak kafam herşey yandı diyosun.. otobüsten inince yerler ıslaksa heyecana tat katıyo.. aha itfaiye gelmiş su şey etmiş diyosun.. apartmanın kapısına gelince kafanı bi kaldırıyosun.. hiç bi şey yok.. senin evin yanmamış.. başkasının evide yanmamış.. herşey o bulutun o an sana bi numara yapmasından ibaretmiş..

bak gene psikoz oldum.. gidip ketıla bakayım :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

Telefonumun sesini asla açık kullanamam herhangi bir ortamda çaldığında çok utanırım :)

O muhabbet bende de var hocam :) Ben utanmam ama başkaları rahatsız olmuş gibi algılarım.

Gece yatarken kapıyı mutlaka kitlerim, televizyonu düğmesinden kapatarım, ufonun fişini prizden çekerim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

tam benim konuyu açmışsın hocam :)) gelelim takıntılarıma ;

- Arabayla evime gelmişken, arabayı kilitledim mi, el frenini çektim mi, arabayı düzgün park etmişim mi arkadan veya yandan yolu engellemişim mi diye bir kaç kere uzaktan bakarım arabayı düzgün park ettim mi diye. Düzgün park etmişsem bütün kapıları ve bagajı kilitlemişim mi diye iki kere turlarım :)

- İşim gereği evde yalnız yaşıyorum (ailem başka şehirde). Akşam eve geldiğimde, kapıyı kilitlemişim mi anahtar dışarda mı kaldı diye bir kaç kere kapıya gidip bakarım.

- Mutfakta yemeğimi yedikten sonra bilgisayar başına geçtiğimde bir iki kere mutfağa giderim ocağı kapatmışım mı, sıcak su ısıtıcısını fişten çıkarmışım mı, buzdolabının kapısını kapatmışım mı diye bakarım :)

- Masaüstü bilgisayarda monitöre bakarken kasa alt tarafta ve ışıklı olmasına rağmen kasanın yanında mesela ışığı yansıtacak ve gözüme takılan ışık olursa gözüm ilişir o yansıyan şeyi engellerim.

- Kitaplarımın raflarının düzgün olmasına bakarım, rafta olmayanları ise üst üste dizerken hepsinin aynı hizada olmasını sağlarım yoksa kafam takılıyor oraya :)

- Kitaplarımın köşesinde kıvrılma olduğunda kafam hep oraya takılır gider kitabı ütülerim o yeri düzleştirmek için uğraşırım, yatağın altına atarım düz olsun diye :)

- İşyerinde veya çarşıya giderken kumaş pantolon ve gömlek giydiğim zamanlarda pantolonumun fermuar altına ikide bir elimle kontrol ederim yırtılmış mı diye arada bir arkayıda ellerim kimseye çaktırmadan yırtılmış mı diye :) kot pantolonlarda yapmam öyle şey. birde gömlekte koltuk altlarıma bakarım arada bir terlemişim mi diye koklamam ama aynadan bakarım ter izi var mı diye birde yırtık mı diye bakarım :)

- Bundan 2 sene önce yeğenimin daveti üzerine travian diye bir oyunu oynamaya başlamıştım, oyunun oynayışını öğrendikçe köyüme saldırı geliyor mu gelmiyor mu depolar taşmış mı her günün saatinde girip çıkıp dururum. Elemanın biri saldırı çıkardığı zaman köyüme giriş  saati gece 04:00 olsa bile çalar saatini kurar gece 03:45'de veya ondan önce yatağımdan kalkar yan köydeki savunmaları o köye gönderirdim çünkü bunu yapmakta amaç tahılın eksiye indiği durumlarda askerler tahılsızlıktan ölmesin diye :) daha doğrusu depoda tahıl bittimi bitmedi mi diye o saatlerede kurardım acayip bağımlılık yapmıştı çok şükür geçen sene bıraktım o oyunu :) travian oyununu bilenler bilir, şuanda oynadığım bir oyun yok.

- Gece yatarken kapıyı kilitlemişim mi, balkon kapısını kilitlemişim mi, buzdolabın kapısını açık bıraktım mı, banyodaki şofbeni açık bıraktım mı, bilgisayarın fişini çektim mi, prizlerde takılı herhangi bir şey var mı, musluklar kapalımı diye evin içinde dönüp dururum ondan sonra yatarım :)

- Sabah işe giderkende kahvaltıyı genelde işyerimde yaparım evde yaparsam, işde de aklım evde kalıyor bu yüzden giyinip çıkıyorum, çıkarkende kapıyı defalarca kontrol ediyorum kilitledim mi diye, aşağı kadar inerim arabayı çalıştırır yolun yarısına geldiğimde tekrar gidip evin kapısını kontrol ederim kilitledim mi diye :)

- Şehir dışındaki aileme gideceğim zamanlar aynı kontrolleri tekrar iki kez yaparım :) ailemle pikniğe gidecek olursakta anneme derim ocağı kapattın mı, balkon kapısını kilitledin mi, muslukları kontrol ettin mi diye kapıdan çıkarken hep derim ve kontrol ettiririm :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

bende de var malesef

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tahribatta ne çok manyak varmış :D

Kaldırım taşlarının aralarındaki çizgilere basmamaya çalışan arkadaşlar bu bir takıntı degil pisikolojik bir rahatsızlıktır pisikologa gidin yada basabasa kendiniz yenmeye çalışın :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Tek kaldıgım zamanlar otobüs duragına yürürken kapıyı kitlememden emin olmama rağmen gider bir daha bakarım. Tabi hep değil :)

Bide kar yağdıktan 1 gün sonra kaldırımlara biriker aşırı tuzlanmıs karlara tekme atıp yola sacılmasını sağlarım :)

Toplam Hit: 12100 Toplam Mesaj: 116