Takıntılarınız ( Saplantı) Var Mı ?
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------müzik dinlersem illa ritme göre yürürüm yürüyemezsem şarkıyı kapatırım..
----------------------------Bu harikaymış :) aynısı bende de mevcut :d şarkıya göre yürüyemezsem isyan eder kendimde suç ararım. Ulan mal bir şarkıya ayak uyduramıyorsun falan.. :)
-
kaldırımda çizgiye basma/basmama, bastıklarımı sayma olayı bendede var ama aklıma gelirse bırakırım ; yorgan dikdörtgen olacak yoksa uykumu tam alamam yaz gecesi sıcaklık 50 derece olsun illa üzerimde birşeyler olmalı(ince çarşaf filan); elim ayağım biryere takılırsa diğerinide aynı açı ve şekilde yapmaya çalışırım ki aynı şiddeti tutturamazsam 2.nin de aynısını yapmaya çalışırım 1. ninde ; telefonum çaldığında bi tuhaf hissederim insanları rahatsız ettiğimi düşünürüm ; yatmadan önce yatağımla dış kapı arasında bana(koşarken) engel olabilecek herşeyi kaldırırım ortadan( deprem korkusu)
-
benimde sarılarak uyuma takıntım war mesela ördeğimle uyuyorum ama onu bulamadığım zaman ya yastığı alırım yada yorganı kıwıırırım bi şekilde sarılırım öle yatarım ,) + ayağın yere sürttüğünde diğerininde sürtmesi bende de war :D
-
Otomobili kilitledim mi diye gecenin bir yarısı aşağı inip kontrol ettiğimi bilirim.Arkadaşlarların araçları ile bir yere gidersek kesin kilitledinmi diye sorarım.
-
bende musluk takıntısı var. su iciyorum, en az on 5 defa muslugun kapanıp-kapanmadıgını test ediyorum. su içmeye korkar oldm ak :/
-
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------bende musluk takıntısı var. su iciyorum, en az on 5 defa muslugun kapanıp-kapanmadıgını test ediyorum. su içmeye korkar oldm ak :/
-----------------------------hahaha hocam güldürdün beni :D damacana kullansana ?
-
Profilimde hepsi yazili :)
-
takıntımı o ne ben dükkanı anahtarı çevirdimmi tamam bi akşam kilitlemeyi unutmuş gitmişim dükkanı:))
cumartesi akşamı ufoyu açık unutmuşum pazar akşamına kadar yandı millet aradı haber verdi yani dünya yansa umrumda değil...:)
ne takıntım var nede taktığım bişey...
-
yok mu koskoca tbt de bi psikiyatr ya ?
-
o kapıya 50 kere bakma şeyi bendede var :S kac kere dondum yoldan bide yatarken sırtım illa duvara gelicek yoksa uyuyamıyorum :S