Takıntılarınız ( Saplantı) Var Mı ?
-
merdivenlerden zıplayarak çıkarım yani havada yavaş yavaş süzülerek merdivenlere basarım :D biliyorum saçma geliyor ama hergün okula giderken metro ve okul merdivenlerinden çıkarken zıplıyorum arada arkamdan gülme sesi geliyor ama napıyim acayip hoşuma kaçar umrumda değiller :D
-
ahahaha bende yok :D :D 3 yıl önce vardı :D bi parmağım benden habersiz hareket edserse kıpırdarsa hepsini 4 kere aynı şekilde hareket ettiriyodum :D ama artık hiç bi takıntım yok Allah'a çok şükür :D
-
MANİTAM
-
Çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyarım,
O kaldırımlar ne fenadır demi sanki o çizgiye bassam Health'im azalıcak gibi düşünürüm,
Basketbol oynuyorum ve Euroleague toplarının illaha uzun tarafları sağ elimde olucak şut atarken,
Yastığın kılıfa takıldığı bölme yüz üstü yattığımda sol altta olmalııı :) -
Kedim camdan atlar diye sürekli cam kontrolü takıntısı var, hepsi kapalı olmadan içim rahat etmiyo :)
-
Bizim üniversite ve çevresinde kaldırımın yol kısmındaki kenar taşları bi siyah bi beyaz şeklinde ben hep iner çıkarken beyaza basarım.Üniversitede 4.senem 4 senedir fix böle :)
-
Var hocam ya :D Simetri falan...
-
bende bi ara vardı halada var gerçi. eski bi evimizde biz evde yokken üst kattaki elemanlar lavabo borusunu patlatmış nasıl olduysa nasıl sıçtılarsa artık tuvaletin borusu aşşa inmiş. neyseki o an lavaboda kimse yoktu.
şimdi bende lavaboya girince fazla durmamak geliyor içimden biran önce işimi bitirip çıkmak istiyorum.
-
harbi harbi bütün manyaklar tahribatamı toplanmışız yoksa takıntın varmı diye sorunca takıntımı huy edindik acaba diye düşünüyorum şuan :D
yan yana solda yürüme olayı takıntımıdır bilmem ama solda yürürüm sağa çekenin ağzını kırarım..
-
akıllı mıyım ki