folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.

Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle hayırlı ramazanlar;

Yaşım 17,5 falan kasımda 18'e giriyorum.  Boy uzaması hakkında gen kemik yapın falan önemli dediler.
    Aile boyu: Boyum şuan 1,72 kilo 75 Anne boyu : 1,67 Baba boyu : 1.77 Amca dayı boyları 1,90 üzeri.
    Birkaç sorum var:

-Boyumu nasıl uzatabilirim. Benim gibi boyu 1,70 civarı olanlar 18 yaşından sonra ne kadar uzadı ?
    -Fitness'a gitmek boyu kısaltır mı ? ( Hocalar bazı egzersizlerle boy uzatılabilir diyor)
    -Uzman kişiden destek almam için hastanede hangi bölüme gitmem gerekir.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Öncelikle hayırlı ramazanlar;

Yaşım 17,5 falan kasımda 18'e giriyorum.  Boy uzaması hakkında gen kemik yapın falan önemli dediler.
    Aile boyu: Boyum şuan 1,72 kilo 75 Anne boyu : 1,67 Baba boyu : 1.77 Amca dayı boyları 1,90 üzeri.
    Birkaç sorum var:

-Boyumu nasıl uzatabilirim. Benim gibi boyu 1,70 civarı olanlar 18 yaşından sonra ne kadar uzadı ?
    -Fitness'a gitmek boyu kısaltır mı ? ( Hocalar bazı egzersizlerle boy uzatılabilir diyor)
    -Uzman kişiden destek almam için hastanede hangi bölüme gitmem gerekir.

Ben de o yaşlardayım 18den biraz büyük. Kilom maşallah boyum 1.81 civarı.

Annemle babam seninkilerden kısa.

Nasıl yaptığımı sorarsan bizim kanepe var abi bi dirsek konulan yerle bi dirsek konulan yere değmeye çalışırken sabahları esneyip gerneşirken yatmadan önce de zıplıyomuş gibi iyice gerilip kendimi havaya atıp ayağımı yerden kesmeyerek belki de genimde çok gizli kalmış kodları çıkardım ortaya :D 

Boy genetiktir ama şöyle düşünüyorum ben biyerde herkes akraba neden herkes farklı: bak baba anne kısa amca dayı uzun. Sen de çok rahat uzarsın hareket ettik.e

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Takıntı yapma desemde yapacaksın. Boyun kısa değil normal biraz daha uzar diye düşünüyorum 178-80 arası kalır gibisin.. O yaşta kaçtım hatırlamıyorum 4-5 yıl daha uzama sürecin olur..

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

18 yaşına gelmişsin hemen hemen en fazla 7-8 cm uzarsın.Şuanki boyun türkiye standartlarına göre normal takma kafaya böyle şeyleri.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

boyun gayet normal.

boşuna takıntı yapmışsın. selvi gibi uzayıp ne yapacaksın.

illa istiyorum diyorsan hastane falan bulaşma. git basketbola yazıl.

fitnes derken ağırlık kas yapma boyu kısaltabilir daha doğrusu çok uzatmaz. haltercilere bak hepsi kısa.

voleybol basketbol gibi uzanmalı sporlar senin için yeterli.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Spor veya egzersizler çok büyük bir fark yaratmaz. Yani 5 - 10 cm gibi farklar bekleme. Yaşına ve aileye bakarsak, 20 yaşına kadar biraz daha uzarsın belki ama 1.72 kısa bir boy değil.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

boyumu söylerdim de polemik olmasın :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

boyun gayet normal.

boşuna takıntı yapmışsın. selvi gibi uzayıp ne yapacaksın.

illa istiyorum diyorsan hastane falan bulaşma. git basketbola yazıl.

fitnes derken ağırlık kas yapma boyu kısaltabilir daha doğrusu çok uzatmaz. haltercilere bak hepsi kısa.

voleybol basketbol gibi uzanmalı sporlar senin için yeterli.

Hayır hocam. Halterciler özellikle kısadır. At biniciliğinde olduğu gibi, halterde de kısa boyun avantajı, ağırlığı daha rahat kavrayabilmesidir.

Ayrıca fitness boy kısaltmaz, uzamasına engel olmaz. Haftada 3 gün 1 er saat çalışıyorsun ve eline max 20 kilo alıyorsun. Hergün okula gidip gelen ilkokul öğrencilerinin sırtındaki çantayı bir tartıya koysanız en az 10 kilo gelir. Herkesin ağzında gezen ve yanlış olan bir bilgidir bu.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla hormon falan kullanmazsan, kemik kırmalı eklemeli boy uzama ameliyatlarına girmezsen, kısacası doğal yollarla boy uzatman pek mümkün değil. yani sporun etkisi fazla değil bu konuda. çok yüksek oranda genlere ve biraz da beslenmeye bakıyor. spor belki birkaç cm katkı sağlar, daha da önemlisi düzgün bir vucut yapısı kazanmana destek olur. yani genlerde yoksa o iş yaş. bence hiç bişey yapmasan eğer olağanüstü bir durum olmazsa 20 lere geldiğinde 175 boya ulaşırsın. tabi gelişim durumunda bilmiyorum, ergenlik bitmişse ona yetişmen de zor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

uzatamazsın ama boyun zaten gayet normal 21 yaşıma yaklaştım boyum 1.70 nedir yani, fitness derken bodybuilding diyorsan ağırlık çalışmaları vs. boy kısaltmaz etkilemez yani, basketbol falanda etkilemez cücük kadar basketciler var, bodycilerin boy kısalığının sebebi biri daha söylemiş kısa boyun avantajlı olması durumundandır, kas liflerinin kısalığı sebebiyle daha kısa zamanda çok çabuk yol kateder kısa boylular vücut geliştirme konusunda ve ağırlık kaldırma durumlarında yine kısa kollar avantajdır, basketboldada yine avantaj durumundan basketciler uzundur, yapabileceğin birşey yok yani 1.75 olursan tamam işte daha ne

Toplam Hit: 4748 Toplam Mesaj: 49