Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.
-
google yaşım onsekiz ve yaz sonra bak ne yazmışlar :) yani takma kardeş
-
u235 bunu yazdı
18 yaşına gelmişsin hemen hemen en fazla 7-8 cm uzarsın.Şuanki boyun türkiye standartlarına göre normal takma kafaya böyle şeyleri.
o kadar uzar mı :')
-
hocam şöyle söyliyim bizim ailede en uzun benim, nedenine gelcek olursak Orta okul 7. sınıftan lise 4 e kadar her sabah kahvaltıda süt içtim. çok büyük faydasını gördüm liseden sonra hiç uzamadı 186 boyum var saygılar
-
boyun bence normal ben 20 yaşındayım boyum 1.91 cm
gelişirsin meraık etme
-
futurist bunu yazdı
boyun gayet normal.
boşuna takıntı yapmışsın. selvi gibi uzayıp ne yapacaksın.
illa istiyorum diyorsan hastane falan bulaşma. git basketbola yazıl.
fitnes derken ağırlık kas yapma boyu kısaltabilir daha doğrusu çok uzatmaz. haltercilere bak hepsi kısa.
voleybol basketbol gibi uzanmalı sporlar senin için yeterli.
her konuya yazıpsun her yazdıgında kulaktan kulağa yayılmış abuklar
valeybal baskitball oyna diyorsun da bacım o sporu yapanlar fitnessdan çıkmıyor habarın varmı
not telden yazdım
DestinatioN tarafından 17/Tem/14 09:02 tarihinde düzenlenmiştir -
önemli olan boy degil işlevi :| boyun gayet ve gayet normal yani takıntı edecek durumun yok burdan yukarsı ancak olsa iyi olur denir
halteri söylemişler zaten yapacagını sanmam da futbolda boya engel top peşinde koşma
basket valeybol zaten malum ayrıca sürekli atlamaya zıplamaya bak yolda giderken tabelalara dokunmaya çalış yuksek duvarlara el vurmaya çalış böyle alıştır kendini eglenceli oluyor
vucudu esnetmek gerdirmekte işe yarar
-
mRBerkay bunu yazdıu235 bunu yazdı
18 yaşına gelmişsin hemen hemen en fazla 7-8 cm uzarsın.Şuanki boyun türkiye standartlarına göre normal takma kafaya böyle şeyleri.
o kadar uzar mı :')
en fazla diyorum ortalama değil.Yani istisnai bir durumdur anası babası uzundur ama adam kısa kalmış son evrede böyle bir deparı olabilir düşük ihtimalde olsa : )
-
niye her konuda futuriste yardiriyirsunuz?
bnm boyum 185 cm hic bi ozel gayretim olmadi. allah vergisi. fakirdik yani et az girerdi eve. ama senelerce koy siti ictim lise bitene dek o yuzden belki.
bnce bosver dolmuslarda kafan tavana deger sonra. -
Basket ve voleybol oyna hemen hemen hergun..Ballı süt iç geceleri .. Bızım ailede boy ortalaması 1.72 felan benım bilader 1.85 :)
-
Uzman kişilerle konuşmak istesem hangi bölüm doktoruyla görüşmem gerek ? Benim gibi boyu 1.72 olup 18'den sonra uzayan kaç kişi var ?