folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.

Takıntılık Yaptı; Konu Boy Uzaması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

uzamıyor hocam , basketbol hikaye lise yıllarımda 2 yıl gümüşsuyu itü de 1 yılda Gs okulunda basketbol oynadım .Sütün dibine vurdum o kadar oynadım ki üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala bilek atabiliyorum ama uzamadı gitti neler denemedik yüzme dediler 1 yıla yakın şişhanede bulunan belediyenin yarı olimpik yüzme havuzunda yüzdük yok aileyle alakalı bir problem amcalarımdan 1.85 altında olan yok ama dayıya çekme ihtimalin var.Genetik yani yapacak birşeyin yok

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    Uzman kişilerle konuşmak istesem hangi bölüm doktoruyla görüşmem gerek ? Benim gibi boyu 1.72 olup 18'den sonra uzayan kaç kişi var ?

fizyoterapiyle konuşman gerekir galiba.

Ama onlarda ciddiye almazlar gibime geliyor pek.Çünkü ortada bir hastalık yada fiziksel kusur yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    olmadı uzun kemikleri kırılmıs paca corbasi ic arada, sarimsakli soganli.. 2 yıl.sonra görüşürüz. belkide görüşmeyiz. tv de validenin bi tanesi söylediydi. nihayetinde sari kemikik iligi kemigin uzamasinda sorumluydu heralde. somatropinhormon da gerekli, onun içi de beyin yemen gerekli heralde. iiyyyykkk ben yiyemem heralde. b182.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

babana bakacan baban neyse onu biraz geçersin işte

onun dışında eczanelerin yurtdışından ithal ettiği boy uzatan hormon ilaçları var onlardan kullanman lazımdı küçük yaşlardan itibaren...

yinede kullanmaya başla belki faydası olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    1.73 boyum var mutluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

max 1.78 olursun takma bişe olmaz kısa boy değil .

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Tam 1.80'im.

Genetikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yapacağın sporun hiç faydası olmaz diyemem çünkü azda olsa bi gelişme olabilir.Şöyle örnekliyeyim boyun ne kadar uzun olursa olsun kilon fazla ise herzaman daha kısa görünürsün.Kiloda önemli bence kilonada dikkat et,dengeli beslen,spor yap ve kafaya takma,halini benimse gerçekten uzaklaşma daha iyi olursun.Boyun iyi stres yapılacak bir tarafı yok bence.ALLAH can sağlığı versin gerisi yalan kardeşim.Kal sağlıcakla...

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Beyler benimde bıyıkları kalınlaştırmam lazım biraz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bordomavi
    bordomavi's avatar
    Erkek

spor ile boy uzayıp yada kısalmaz ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Basketbol boy uzatmaz. Sadece esnettiği için 2-3 cm uzarsın ama bırakırsan tekrar eski haline dönersin.

Boşuna süt içme. Boyun Türkiye şartlarında normal denilmiş ama bence kısa çünkü artık gelecek nesil daha uzun oluyor.

Yok
Toplam Hit: 4760 Toplam Mesaj: 49